Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τι δείχνει νέα μυστική δημοσκόπηση

Τι δείχνει νέα μυστική δημοσκόπηση
Με βάση τη μυστική δημοσκόπηση που έγινε από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό επιχειρηματικού ομίλου η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας είναι στο 8,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με την αναγωγή η διαφορά αυτή είναι στο 10%. Σύμφωνα με την εφημερίδα...
«Παραπολιτικά» η μυστική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα προς τους συνταξιούχους και το ταυτόχρονο πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση η ΝΔ μπορεί να επιτύχει στις εκλογές ποσοστό από 32% ως 35%.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα η διαφορά που καταγράφεται είναι τέτοια που δίνει ακόμη και αυτοδυναμία στο κόμμα της ΝΔ.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να πετύχει την αυτοδυναμία ή να έχει στη Βουλή με βάση τον εκλογικό νόμο 145 ή 146 και να σχηματίσει κυβέρνηση πολύ εύκολα.
Με βάση τα ίδια ευρήματα είναι πιθανό να μπουν στη Βουλή κόμματα όπως η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ψαλιδίζοντας έτσι ποσοστά από... αριστερά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive