Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Κι ΑΥΤΟΣ το ... βιολί του. Σκληρή γραμμή από Σόιμπλε: Η Αθήνα να ολοκληρώσει ΟΛΕΣ τις μεταρρυθμίσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ναζι
Είναι σημαντική η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, στις Βρυξέλλες.  Η Ελλάδα χρειάζεται να γίνει και πάλι ανταγωνιστική και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών...
πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.  «Η ΕΕ πρέπει να αντιμετωπίσει με ηρεμία το θέμα της Ιταλίας»  Ο ίδιος, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάσει κρίση στην ευρωζώνη μετά το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος.  Ο Σόιμπλε τόνισε ότι η ΕΕ θα πρέπει να αντιμετωπίσει με ηρεμία το θέμα της Ρώμης.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΙΤΑΛΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ Κ.Ο.Κ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΚΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive