Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Στάζι του Σύριζα (Μήπως;) βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις με κοριούς στα Κόμματα;

unnamed-11
Οι καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού επανέφεραν το σοβαρό το ερώτημα : γίνονται παράνομες υποκλοπές τηλεφωνικών κλήσεων; Και απο ποιούς; Το βέβαιο όμως είναι ότι έφεραν στην επιφάνεια ξανά μια ελληνική «παράδοση»,με σχετική ευκολία παρακολούθησης από... «σκοτεινά» κέντρα, και σε συνδυασμό με το βεβαρημένο παρελθόν της χώρας στα σκάνδαλα υποκλοπών, εντέλει απλώνεται βαριά σκιά πάνω από το συνταγματικά κατοχυρωμένο απόρρητο των επικοινωνιών.
Η υπόθεση ενδεχόμενης υποκλοπής συνομιλιών ήρθε στην επιφάνεια όταν το ΚΚΕ ενημέρωσε την περασμένη εβδομάδα την κυβέρνηση, τον πρόεδρο της Βουλής και τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, ότι «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους.
Άμεση ήταν και η αντίδραση της ΑΔΑΕ,(Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), με τον πρόεδρο της Αρχής να συγκροτεί ειδική Ομάδα Ελέγχου, με επικεφαλής τον ίδιο, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, προς πάσα κατεύθυνση. Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι καταγγελίες του ΚΚΕ αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως σοβαρές που πρέπει να διερευνηθούν. Πηγή της Κατεχάκη άφηνε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που επαληθευτούν οι καταγγελίες και διαπιστωθεί υποκλοπή, το πιθανότερο είναι να έχει γίνει από ξένη υπηρεσία και όχι εγχώρια;
Μέγας Έισαι Κύριε….. Ξένη-ες υπηρεσία-ες,κατασκοπεύουν το ΚΚΕ, για να μάθουν τι; Για το Λένιν, η το Στάλιν! 40 χρόνια το ίδιο τροπάριο μας λέει το ΚΚΕ, δεν χρειάζεται καν παρακολουθήσει το ΚΚΕ για να μαντέψεις  τις απόψεις τους,η βελόνα είναι κολλημένη στο ίδιο τροπάριο εδώ και κάτι χρόνια!
Και ενώ στην αρχή η καταγγελίες του ΚΚΕ αφορούσαν  για υποκλοπές στα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ, της ΝΔ, και του Ποταμιού,στο παιχνίδι μπήκε και ο κύριος ύποπτος κατα μέ,ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά, οτι ειναι και αυτο θύμα των υποκλοπών,η φιλο-Συριζεικη εφημερίδα  kontranews με δημοσιευμά της με τίτλο : Γερμανοί πράκτορες έστησαν το δίκτυο των υποκλοπών, κατηγορεί τους Γερμανούς,και άλλες ξένες υπηρεσίες, οτι βρίσκονται πίσω  απο τις υποκλοπές…εξαίροντας την ΕΥΠ,και το Σύριζα!
Σύμφωνα με το kontranews :
Στο ερώτημα ποια ξένη υπηρεσία πληροφοριών μπορεί να έστησε τους κοριούς στα κόμματα, κορυφαία στελέχη των μυστικών υπηρεσιών απαντούν: Αυτοί που έχουν συμφέροντα στην Ελλάδα και βεβαίως την απαραίτητη τεχνογνωσία.
Απ’ τις ξένες μυστικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τεχνογνωσία και τεχνολογία υποκλοπών διαθέτουν οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Ισραηλινοί και οι Ρώσοι. Δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο κάποια ξένη υπηρεσία πληροφοριών να έδωσε υπεργολαβικά την υποκλοπή των τηλεφωνικών κέντρων των κομμάτων σε κάποια απ’ τις πάμπολλες ιδιωτικές εταιρείες. Οι δυνατότητες των ιδιωτικών εταιρειών είναι τεράστιες γιατί διαθέτουν μηχανήματα νέας τεχνολογίας, ενώ ευνοούνται και απ’ το νομικό καθεστώς που ισχύει στην Ελλάδα.
Πάντως σε επίπεδο ξένων μυστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος διαρροών. Αμερικανοί πράκτορες μιλούν με βεβαιότητα ότι τις υποκλοπές οργάνωσε ευρωπαϊκή υπηρεσία πληροφοριών, δείχνοντας τους Γερμανούς. Βέβαια οι αμερικανικές υπηρεσίες είναι ύποπτες σε μόνιμη βάση και γι’ αυτό επιχειρούν να απεμπλακούν απ’ τη νέα σκανδαλώδη υπόθεση.
Άλλωστε, το σκάνδαλο με τις υποκλοπές της CIA σε βάρος του Κ. Καραμανλή και κορυφαίων στελεχών της τότε κυβέρνησης ακόμα δεν μπορούν να το ξεπλύνουν, παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του έχει συγκαλυφθεί.
Για μένα κάποια πράγματα είναι απλά, γιατί η υποθέσεις υποκλοπών επι Κυβέρνησης του Σύριζα γίνεται συνήθεια και συχνό φαινόμενο, λες και είναι ίωση! Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο άρθρο μου με τιτλο : Το Απόλυτο Σχέδιο: Παρακρατικη Αριστερή Υπηρεσία Πληροφοριών Ίδρυσε η Κυβέρνηση του Σύριζα!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!
    Ὁποία εὐτυχία...!!!
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΕΧΘΗ;;
    Ὁποία δυστυχία... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive