Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία για μία σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων. Μέρες που είναι, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να γυρίσετε σπίτι ΟΛΟΙ, ΟΠΩΣ φύγατε, σας χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ!!

Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία για μία σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων
Πρόκειται για μία πραγματική μάστιγα που δεν λέει να εκλείψει.  Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας και την Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Κρίσεων, αναφορικά με τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα στον ελλαδικό χώρο κατά την τελευταία 50ετία....
 Χαρακτηριστικά πρώτες στη λίστα είναι οι ηλικίες 15 έως 29 ετών και ακολουθούν με δεύτερη αιτία θανάτου οι ηλικίες 5 έως 14 και 30 έως 44 ετών.   Η γενοκτονία είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει επαρκώς αυτό το φαινόμενο, καθώς υπολογίζεται πως πάνω από 120.000 Έλληνες -κυρίως νεαρής ηλικίας- έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ άλλοι 350.000 έμειναν ανάπηροι.   Το επίσης σοκαριστικό της έρευνας είναι πως τα μισά και πλέον από αυτά τα ατυχήματα θα μπορούσαν με πολύ μεγάλη ευκολία να είχαν αποφευχθεί, οδηγώντας στην χειρότερη περίπτωση μόνο σε τραυματισμούς.  Σε ένα συνολικό ποσό 2 εκατομμυρίων σοβαρών τροχαίων τα τελευταία 50 χρόνια, το 50% οφείλεται στην υπερβολική χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών, ενώ εξέχουσα θέση καταλαμβάνει δυστυχώς και η εγκληματική απροσεξία. 

1 σχόλιο:

  1. ειναι πραγματικα τραγικο καθε μερα που περναει μαθαινουμε για 2-3 θανατηφορα(ή βαρια με σοβαρα τραυματισμενους) τροχαια νεων και μη και εχουμε μεινει τοσοι λιγοι,δεν χανονται μονο αυτοι που σκοτωνονται αλλα και αυτοι που θα μπορουσαν να ειχαν γεννηθει αν δεν ειχαν σκοτωθει(ή τραυματιστει σοβαρα) στα τροχαια οι νεοι ελληνες αφου δεν θα μπορουν να δημιουργησουν οικογενειες,αλλη μια πτυχη του δημογραφικου μας προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive