Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση πληρωμής μέχρι 2/1

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση πληρωμής

Έως τις 2 Ιανουαρίου παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.  Η παράταση ωστόσο δεν ισχύει για την κατάθεση πινακίδων και η καταληκτική ημερομηνία παραμένει η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι το πρόστιμο για την μη καταβολή των τελών κυκλοφορίας ισούται με το ύψος των τελών.

Βήμα-βήμα πως να τα εκτυπώστε από το TAXISNET...

Η διαδικασία για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας από το TAXISNET, είναι πολύ απλή και οι ιδιοκτήτες οχημάτωνδεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
Πληκτρολογείτε www.gsis.gr και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο πεδίο ΕΙΣΟΔΟΣ.
eisodos
Στη συνέχεια συμπληρώνετε στα αντίστοιχα πεδία τόσο τον ΑΦΜ σας όσο και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας και ακολούθως κάνετε κλικ στο πεδίο ΑΝΑΖΗΤΗΖΗ.
afm
Εφόσον τα στοιχεία που εισάγατε είναι σωστά, θα του εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, και το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε, είναι ένα κλικ στο πεδίο ΕΚΤΥΠΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive