Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκε ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του Αλβανού οικοδόμου στην Αρτέμιδα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν Κύπριο, 50 ετών, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και είπε πως το θύμα του χρωστούσε 150 ευρώ...
Στη συνέχεια ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έγινε το πρωί της Τετάρτης όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι όπου εργαζόταν το θύμα και του ζήτησε τα χρήματα που του χρωστούσε. Οι δυο άνδρες είχαν έναν έντονο καυγά στο τέλος του οποίου ο δράστης  πήγε στο αυτοκίνητο του και πήρε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε δύο φορές σκοτώνοντας τον Αλβανό οικοδόμο.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα βεβαια για το περιστατικο και φυσικα και λυπουμαστε για τον θανατο του,ειναι ομως ενδεικτικο στην χρεοκοπημενη ελλαδα του 2014-2015-2016 με την ελαχιστη οικοδομη που εχει απομεινει οι ελληνες του κλαδου δεν βρισκουν πουθενα εργασια,παντου απασχολουν αλλοδαπους,δεν υπαρχει απολυτως καμια προστασια οσον αφορα το εγχωριο εργατικο δυναμικο(εχουμε αναφερθει παλαιοτερα επανειλημμενως και αναλυτικα ποια μετρα πρεπει να παρθουν προκειμενου να προστατευτει) με αποτελεσμα οι ελληνες εργάτες,τεχνίτες,οικοδομοι κλπ...ειτε να φυτοζωουν στην ανεργια ειτε να μεταναστευουν συνεχως προς το εξωτερικο,και στις δυο περιπτωσεις οι επιπτωσεις για την πληθυσμιακη συνθεση και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας θα ειναι τραγικες και (σχεδον) μη αναστρεψιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive