Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο "Δούρειος ίππος" του ISIS στα Βαλκάνια. Πως απειλεί και την Ελλάδα.

Ο "Δούρειος ίππος" του ISIS στα Βαλκάνια
Δεν σταματάνε οι συλλήψεις στελεχών του Ισλαμικού Κράτους στα βαλκανικά κράτη, οι οποίες τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αποτελώντας σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.  Μετά και το πρόσφατο μπαράζ συλλήψεων στα Σκόπια από τζιχαντιστές που σχεδίαζαν επίθεση, προχθες Πέμπτη άλλοι 19 συνελήφθησαν στο Κόσσοβο με την κατηγορία περί συνεργασίας με το ISIS. Όλοι τους είναι μουσουλμάνοι...
είτε μαχητές που επέστρεψαν από τη Συρία είτε που απλά έπαιζαν το ρόλο του πληροφοριοδότη.  Ήδη στο κρατίδιο του Κοσσυφοπεδίου, διακινούνται ήδη  τεράστιες ποσότητες εξελιγμένου  οπλισμού , λαθρεμπορίου, ενώ έχει επιτραπεί η ανάπτυξη εξτρεμιστικών ομάδων που έχουν προσηλυτιστικά χαρακτηριστικά και παραπέμπουν στο ISIS. Και όλα αυτά κάτω από το...άγρυπνο μάτι των αμερικανικών πεζοναυτών που έχουν αναλάβει μεγάλο μέρος της ασφάλειας στη χώρα.  Οι ομάδες αυτές πιστεύεται πως έχουν δίκτυα σε όλα τα Βαλκάνια και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν σε χώρες όπως η Βουλγαρία και η Σερβία οι οποίες "γλιστράνε" από τις ΗΠΑ.  Εξάλλου εν γένει η περιοχή των Βαλκανίων δεν χρειαζόταν παρά μία απλή αφορμή για να αποτελέσει εμπόλεμη εστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive