Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ: » Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

zouraris3ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ». Ο κύριος καθηγητής. Απολαύστε τον:   «Να μάθω πρώτα που είναι το υπουργείο μου», είπε γελώντας σε ερώτηση, βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, αν υπάρχει ρήξη με την εκκλησία, είπε:...
«Δεν υπάρχει ρήξη. Είναι διαφορές λεξιλογίου. Η ορθόδοξη παράδοση στην Ελλάδα είναι του ενιαίου ελληνικού πολιτισμού. Για παράδειγμα όταν μιλούσαμε για τον 13ο και 14ο μισθό πως το λέγαμε; Δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγένων. Δεν το λένε ούτε δώρο του Σιντάρτα Γουτάμα, ούτε του Φαράκ ούτε του Σαριά». Όταν του απάντησαν οι δημοσιογράφοι ότι δεν υπάρχει πια δώρο απάντησε σκωπτικά: «Υπάρχουν κάποια υπολείμματα τα οποία μπορεί να σας τα αφαιρέσουμε βάσει των εντολών της τρόικας. Να καταλάβετε ότι οτιδήποτε γίνεται τώρα και είναι αυτή η αθλιότητα είναι γιατί η Ελλάς είναι υπό κατοχή».  Και συνέχισε: «Ο Άρης ο Βελουχιώτης ήταν ο αρχηγός του μεγαλύτερου στρατού που είχαμε που απελευθέρωσε την Ελλάδα υπό κατοχή. Είμαστε υπό κατοχή». Στο ερώτημα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο απάντησε: «Η κατοχή». «Πρέπει να μπαλώνουμε τρύπες».  Στο ερώτημα πως θα βγούμε από αυτή την κατοχή είπε: «Δεν θα βγούμε έτσι. Θα βγούμε με αντίσταση. Δηλαδή από την στιγμή που στα όλα τα επίπεδα τα υπουργικά και στην συνομιλία με τους δανειστές και με τους τροικανους θα έχουμε μια συνεχή διαπραγμάτευση και διαπραγμάτευση σημαίνει ουσιαστικά συσχετισμό ισχύος και δυνάμεως σημαίνει μαζί με μια αυξημένη ή αύξουσα αγανάκτηση του ελληνικού λαού αυτό θα βοηθήσει τον στόχο».

4 σχόλια:

  1. και πόσους Γερμανούς σκότωσε? 300 άτομα σύμφωνα με τα γερμανικά επιτελεία
    χα χα χα επιτυχημένος στρατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ Γερμανικὸν Νεκροταφεῖον εἰς τὴν Ραπεντόζαν ἔχει θαμένους 350 νεκροὺς Γερμανοὺς ἀπὸ τὰ στρατεύματα κατοχῆς, ἀπὸ ὅλην τὴν Ἑλλάδα. Αὐτὴ ἦταν ἡ περίφημος "ἀντίστασις"!!

      Διαγραφή
    2. Ἐγκληματίας ἦταν.
      Πούστης ἦταν. Καὶ μάλιστα ξρφωνημένος!
      Παιδεραστὴς δὲν τὸ γνωρίζω.
      Ἀπὸ κάτι τέτοιους ὅμως ὅλα νὰ τὰ περιμένῃ κανείς!!

      Διαγραφή
  2. Αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο Ζουράρις.
    Κατά πρώτον κανένας ΕΛΑΣ και Βελουχιώτης δεν απελευθέρωσε την Ελλάδα. Οι ΟιΓερμανοί υπό την πίεση της επερχόμενης ήττας αποχώρησαν μόνοι τους.
    Κατά δεύτερον ο Βελουχιώτης ήθελε να καταλάβει ο ΕΛΑΣ την χώρα , όμως οι εντολές της ηγεσίας του ΚΚΕ ήταν να καθήσει στα αυγά του και αυτό έκανε.
    Μετά την συνθηκολόγηση και την συμφωνία της Βάρκιζας όταν είδε ότι η ηγεσία του ΚΚΕ τον άφησε ξεκρέμαστο δεν είχε άλλη λύση από ένα νέο αντάρτικο.
    Όμως επειδή το ΚΚΕ ήταν σε φάση ανασύνταξης και ο Στάλιν ήταν σε φάση αναμονής για το μελλοντικό καθεστώς της Γερμανίας αλλά και άλλων εκκρεμών θεμάτων `` αδιαφορώντας `` προσωρινά για την Ελλάδα.
    Έτσι τα συντρόφια του Βελουχιώτη αφού τον κορόιδεψαν, τον άφησαν βορά στους αντιπάλους του.
    Οι μνήμες των εγκλημάτων που διέπραξε ήταν ακόμη νωπές , έτσι ήταν φυσική συνέπεια και κατάληξη ο θάνατος του και η κοπή του κεφαλιού του.
    Η συνέχεια είναι γνωστή , ο Ζαχαριάδης κατά πρώτον αποφάσισε την μετατροπή του ΚΚΕ σε κλειστό ποιο μικρό αλλά καλύτερα οργανωμένο κόμμα.
    Έτσι οι συμπαθούντες αλλά και όσοι δεν ήταν συνειδητοποιημένοι κομμουνιστές, υποχρεώθηκαν να αποχωρήσουν από το κόμμα.
    Κατά δεύτερο αποφάσισε με την σιωπηλή ανοχή του Στάλιν την εκ νέου απόπειρα κατάληψης της εξουσίας.
    Ο Στάλιν είχε εκείνο τον καιρό ένα δίλημα . Έβλεπε ότι η βρετανική αυτοκρατορία κατέρρεε , όμως δεν ήξερε κατά πόσο οι ΗΠΑ θα αναλάμβαναν τον ρόλο που είχαν έως τότε οι Βρετανοί ή θα επέστρεφαν στον απομονωτισμό τους.
    Έτσι άφησε νε εξελιχθεί το νέο αντάρτικο , έχοντας δύο δοχεία ένα με λάδι και ένα με νερό ανάλογα με την περίπτωση.
    Όταν είδε ότι οι ΗΠΑ είαν αποφασίσει να κρατήσουν την Ελλάδα στην δύση και επειδή δεν μπορούσε τότε να τουε κοιτάξει στα μάτια , χρησιμοποίησε το νερό και όχι το λάδι , αφήνοντας το αντάρτικο να εκφυλιστεί αργά αλλά σταθερά.
    Μια τελευταία απόπειρα εκμετάλλευσης του ΚΚΕ από πλευράς Στάλιν ήταν να το στρέψει εναντίον του Τίτο ,όμως όταν και για το θέμα αυτό είδε ότι δεν θα πετύχαινε άφησε οριστικά το αντάρτικο κίνημα να υποταχθεί και η Ελλάδα να διατηρήσει τα βόρεια σύνορα της που με τόση προθυμία ο Δημοκρατικός στρατός παραχωρούσε στους βόρειους γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive