Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

«EΓΩ…Έριξα την μολότοφ στους Τσολιάδες” – Απίστευτη ομολογία 25 χρονου απ το Μαρούσι!

ÁÈÇÍÁ-ÅÔÏÉÌÁÓÉÅÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÁÑÅËÁÓÇ ÔÇÓ 25çò ÌÁÑÔÉÏÕ  (EUROKINISSI // ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ ÃÅÙÑÃÉÁ)
Προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη η είδηση της περασμένης εβδομάδας, ότι ένας νεαρός κουκουλοφόρος έριξε βόμβα μολότοφ κατά των Ευζώνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα., ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή σοβαρές ζημιές. Και ενώ είχε σημάνει συναγερμός, εξετάζοντας υλικό από κάμερες, αλλά και οι λιγοστοί μάρτυρες που υπήρχαν κυρίως μεταξύ των Ευζώνων η λύση στο μυστήριο ήρθε…
από μόνη της.
Την περασμένη Κυριακή ένας 25χρονος που είναι κάτοικος Αμαρουσίου εμφανίστηκε στην είσοδο της ΓΑΔΑ και αφού συστήθηκε στους αστυνομικούς της φρουράς του είπε απλά “εγώ είμαι αυτός που έριξα τη βόμβα μολότοφ στους τσολιάδες στο Σύνταγμα”.
Αμέσως οι αστυνομικοί των οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια για εξέταση και εκεί ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν είναι καλά. «Έχω ψυχολογικά προβλήματα», είπε και ζήτησε συγνώμη.
Ο ψυχολόγος που εξέτασε τον 25χρονο βεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του νεαρού.
Μετά την καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων (δακτυλικά, φωτογραφίες κλπ) σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου δικογραφία, ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive