Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Μας δουλεύουν; είναι ηλίθιοι ή άσχετοι και άρα επικίνδυνοι; ή ΚΑΙ τα δυο; Του Αργύρη Σιδέρη



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΠάμε στην πρωϊνή "εξαγγελία" Τσίπρα για την στελέχωση του ΕΣΡ με πρόεδρο τον γνωστο Βύρωνα Πολύδωρα. Τα "Σπουδαία" τώρα που καταδείχνουν την "ασχετοσύνη" των κομμάτων που κυβερνούν ή είναι στην "ουρά" για να αναλάβουν τα ηνία της χώρας. Ξεκαθαρίζουμε ότι ΟΛΑ τα ευρισκόμενα στην ουρά κόμματα, αρχηγοί και αρχησίσκοι τελούν υπο την "υψηλή" εποπτεία του διεθνούς σιωνισμού και απλά εκτελούν ΟΠΟΙΕΣ εντολές λαμβάνουν απο τα διεθνή σιωνιστικά κέντρα στα οποία, κρυφά ή φανερά συμμετέχουν. Ανεξάρτητα απο ονόματα, κόμματα, ιδεολογίες και εξαγγελίες. Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα. 
Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο ALEXIS. ΚΑΙ οι δυο ΤΥΦΛΑ όργανα των παραπάνω....
Κάθε μέρα ΚΑΙ οι δυό τους σαν μέλη των ΙΔΙΩΝ λεσχών και ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ επικοινωνούν και ΜΑΖΙ διαμορφώνουν την αντζέντα της ημέρας. ΕΓΩ λέω αυτά, ΕΣΥ τα άλλα, διαφωνούμε, πλακωνόμαστε λεκτικά, κοιμίζουμε τους χαχόλους πολίτες - θεατές κι ΕΜΕΙΣ κάνουμε τη δουλίτσα που μας ΕΒΑΛΑΝ τ`αφεντικά μας, με αμοιβή την παραχώρηση πρός χρήση της ΙΔΙΑΣ πουτάνας της εξουσίας. Έτσι γίνεται σήμερα και με τον Πολύδωρα, μέρος κι αυτού τους ΙΔΙΟΥΣ θεατρικού μπουλουκιού που δίνει παραστάσεις σε ΟΛΑ τα Ελληνικά σπίτια μέσω των πουλημένων ΜΜΕ, ΟΠΩΣ κι αν λέγονται αυτά. Πάμε παρα κάτω λοιπόν. Θα μπορούσε ο Τσίπρας να συνεοννηθεί με τον Κούλη για το όνομα, ή να ζητήσει να κάνει αυτός πρόταση και να συναινέσουν. ΑΝ ισχύουν ολα τα πιο πάνω -που ΙΣΧΥΟΥΝ- γιατί η πρόταση Τσίπρα και η απόρριψη απο Κούλη; Μα ακριβώς ΑΥΤΟ λέμε, ΚΑΠΟΥ αλλού το πάνε και πετάνε ενα όνομα για κάψιμο ή για αφορμή κοκορομαχιών πρός τέρψιν  των ηλίθιων θεατών και αποπροσανατολισμό απο φλέγοντα εθνικά θέματα. Η ενασχόλησή μας με την πολιτική πάνω απο μισό αιώνα, δεν μας κοίμισε αλλά μας αφύπνισε και μας έκανε να ξερνάμε στη βρώση ... κουτόχορτου με τους τόννους. ΑΥΤΟ προτείνουμε και σε ΣΑΣ, ΜΗΝ μασάτε, διαβάστε ΠΙΣΩ απο τις γραμμές των δηλώσεων ΤΙ κρύβουν, ΤΙ προσπαθούν να σας μεταφέρουν και ΠΟΙΟΙ είναι οι λόγοι. Δεν είναι δύσκολο, λίγη προσπάθεια χρειάζεται και πνευματική ... γυμναστική.

6 σχόλια:

  1. Δὲν θὰ διαφωνήσω.
    Μὲ τὴν διαφορὰν ὅτι τὸν ἔνα καὶ μόνον πολιτικὸν ὅστις εἶναι ἀντόθετος εἰς ὅλα αὐτά, τὸν ἔνα καὶ μόνον πολιτικὸν ἀντίθετον πρὸς τὴν Νέαν Τάξιν πραγμάτων - εἰρήσθω ἐν παρόδῳ ὅτι ὁ διεθνὴς Σιωνισμὸς εἶναι συνιστώσα του - τὸν ἔχομεν εἰς τὸ περιθώριον μὲ βλακώδη καὶ ψευδῆ ἐπιχειρήματα κατόπιν ἐντολῆς φυσικὰ τῆς Ν.Τ.Π.
    Δυστυχῶς ἤ εὐτυχῶς, ἀρέσει δὲν ἀρέσει, ὁ Γεώργιος Καρατζαφέρης εἶναι τὸ τελευταῖον ἀνάχωμα. Ἐὰν ὑπάρχει κάποιος ἄλλος θὰ ἤμουν πανευτυχὴς νὰ τὸν κατωνομάσετε ὤστε νὰ τοὺς συγκρίνουμε καὶ νὰ ἀποφασίσουμε περὶ τοῦ ποῖος εἶναι ἄξιος νὰ ὁδηγήσῃ τὴν χώραν μακρὰν τῶν Συμπληγάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κολλημα πουχεις με τον Καρακωλοτουμπα...Τουλάχιστον σου δινει κανα ψιλο `η τσαμπα καταναλώνεις φαια ουσια να γραφεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ.!!! ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ;;;; ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ..... ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΟΠΡΟΔΟΤΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ..... ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.....(ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ-ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ)!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ??
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ Η ΜΟΝΟ ΜΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ??

    ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΑΚΟΜΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε με ρε φιλε με τον Σώρα! Αν έχει ας τα καταθέσει στο ΔΝΤ να τελειώνουμε! Ολοι οι σωτήρες να μας σώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive