Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Το ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! Μόνο σε ΑΠΟΙΚΙΕΣ τα έκαναν αυτά...

Έτοιμο είναι το μεγάλο ξεπούλημα της χώρας. Από 01/01/2017 θα πάρει ΑΦΜ το νέο Ταμείο Αποκρατικοποίησεων, που θα έχει και τη λέξη ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ’ στην επωνυμία. Η ειρωνεία στο μεγαλείο της. Η εταιρεία αυτή θα έχει, μαζί με τις 4 θυγατρικές της, τον έλεγχο και τη διαχείριση όλης της κρατικής περιουσίας του κράτους, μαζί με όλα τα ακίνητα, τις δεκάδες ΔΕΚΟ...
και φυσικά τους χιλιάδες εργαζόμενους. Τίποτα δεν έχει ξεφύγει, ούτε το ρεύμα ούτε καν το νερό.
Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από 120 χρόνια και το « δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Τρικούπη ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος και ο Εδουάρδος Λω, επέβαλαν επιτροπεία για 10 μόνο χρόνια και όχι για 99.
Δυστυχώς βλέπουμε πως καμία κυβέρνηση από το 2010 και μετά δεν είχε εναλλακτικό σχέδιο για την αποφυγή της αποικιοποίησής μας. Πρέπει όμως να τονιστεί πως η ‘Πρώτη Φορά Αριστερά’ τα ξεπούλησε ΟΛΑ….

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ...!!!

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ..!!!!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8O37bmRsUnY

    ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 100.000 ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ..
    http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/07/20-7-2016.html

    Ευάγγελος Ηρακλείδης
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ
    ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

    Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
    Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΡΟΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive