Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Είναι η Χίλαρυ Μαρξίστρια; Κι όμως στις ΗΠΑ ανατέλλει η Νέα Εποχή Κομμουνιστικής Διακυβέρνησης!ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ

Είναι η Χίλαρυ Μαρξίστρια; Κι όμως στις ΗΠΑ ανατέλλει η Νέα Εποχή Κομμουνιστικής Διακυβέρνησης!

Πολλοί αμφιβάλλουν και απορρίπτουν την άποψη ότι στις ΗΠΑ επικρατεί κομμουνιστική νοοτροπία, η οποία προωθεί σταθερά και με ταχύτητα τις υποδομές για το στήσιμο της παγκόσμιας κομμουνιστικής διακυβέρνησης του πλανήτη.... Με την προεδρία του Ομπάμα, η εδραίωση των αριστερών πρακτικών στην Αμερικανική διακυβέρνηση και η προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών προς την αριστερή ιδεολογία και νοοτροπία σκέψης, έλαβε εντατικότερη μορφή και η έξαρση των λεγόμενων "λαϊκών" αγώνων για τα "λαϊκά δίκαια" είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αποτελέσματα της πολιτικής του Ομπάμα στις ΗΠΑ. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποιες κομμουνιστικές πολιτικές πρακτικές στις ΗΠΑ κατά τα τελευταία χρόνια, που έχουν αναφερθεί ξανά στο Εl.gr στο παρελθόν, όπως:

 - Χρησιμοποίηση τεχνικών αποφάσων των δικαστηρίων για να αποδυναμώσουν βασικά αμερικανικά ιδρύματα, υποστηρίζοντας ότι οι δραστηριότητές τους παραβιάζουν τα ατομικά δικαιώματα.
 - Ανάληψη του ελέγχου των σχολείων και χρήση τους ως μέσα μετάδοσης του Σοσιαλισμού και της τρέχουσας κομμουνιστικής προπαγάνδας. Ελαφρύ πρόγραμμα σπουδών. Έλεγχος πάνω στους  εκπαιδευτικούς συλλόγους.
 - Χρησιμοποίηση των φοιτητικών εξεγέρσεων για να υποδαυλίζονται οι δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανισμούς που βρίσκονται υπό κομμουνιστική επίθεση.
 - Διείσδυση στον Τύπο. Ανάληψη ελέγχου των αναθέσεων της επιθεώρησης βιβλίων, των συντακτών και των αρθρογράφων, των θέσεων χάραξης πολιτικής.
 -  Δυσφήμηση το αμερικανικό Σύνταγμα, καλώντας το ανεπαρκές, ντεμοντέ, έξω από το βήμα με τις σύγχρονες ανάγκες κι εμπόδιο στη συνεργασία μεταξύ των εθνών σε παγκόσμια βάση.
 - Δυσφήμιση όλων των αμερικανών Ιδρυτών Πατέρων. Τους εμφανίζουν ως εγωιστές αριστοκράτες, οι οποίοι δεν είχουν καμία ανησυχία για το «κοινό άνθρωπο."
 - Μεταφορά μερικών από τις εξουσίες της σύλληψης από την αστυνομία, σε κοινωνικούς φορείς. Αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων συμπεριφοράς, ως ψυχιατρικές διαταραχές, που κανείς, παρά μόνο οι ψυχίατροι, μπορούν να καταλάβουν ή να θεραπεύσουν.
 - Τονίζουν την ανάγκη της ανατροφής των παιδιών μακριά από την αρνητική επιρροή των γονέων. Χρησιμοποιούν τις προκαταλήψεις, τις ψυχολογικές αναστολές και την καθυστέρηση των παιδιών για να καταστείλουν την επιρροή των γονέων.
 -  Ξήλωμα των πολιτισμικών προτύπων της ηθικής, με την προώθηση της πορνογραφίας και της βωμολοχίας σε βιβλία, περιοδικά, ταινίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.
 Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο άρθρο:
Όπως μπορούμε να δούμε σε βίντεο, οι κομμουνιστές του εργατικού κόμματος, κάνουν καμπάνια κατά του Τραμπ, συνεπώς υπέρ της Χίλαρυ.
Οι πιο πολλοί από αυτούς τους "αγωνιστές" δεν ξέρουν καν γιατί φωνάζουν, αλλά άγονται και φέρονται από τις διάφορες οργανώσεις και τους διάφορους ηγέτες και δοιοργανωτές τους, που με έντεχνο τρόπο τους κάνουν πλύση εγκεφάλου προς την κατεύθυνση που θέλουν αυτοί.
Μάλιστα το ισχυρότερο όπλο αυτής της προπαγάνδας είναι η τηλεόραση και ό,τι τους σερβίρουν στις υποτίθεται "έγκυρες" ειδήσεις, του κάθε τηλεοπτικού δελτίου, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο, όπου ο "αγωνιστής" διαδηλωτής ακούγεται να απαντά, ότι έτσι λένε στις ειδήσεις, (στο 3:26) άρα αυτό ισχύει, όταν ο δημοσιογράφος του λέει, ότι δεν ισχύει πως ο Τράμπ είπε, ότι "όλοι οι Μεξικανοί είναι βιαστές", οπότε είναι και ρατσιστής, όπως διαμαρτύρονται οι διαδηλωτές!
Ακούστε τον εκπληκτικό διάλογο από το 3:16 περίπου στο βίντεο που ακολουθεί:
Όσο για το ριζοσπαστικό παρελθόν της Χίλαρυ έρχονται στην επιφάνεια αποδείξεις και στοιχεία από το παρελθόν.
Τέτοια στοιχεία δημοσιεύθηκαν και στο The Washington Free Beacon σε άρθρο με τις επιστολές μεταξύ Χίλαρυ και Σαούλ Αλίνσκυ (Saul Alinsky) του περίφημου διοργανωτή Κοινότητας, που έγραψε το "Κανόνες για Ριζοσπάστες". Το βιβλίο αυτό, που ο Saul Alinsky το αφιέρωσε στον «Lucifer», έγινε το εγχειρίδιο για πολλούς υποκινητές φυλετικών ταραχών και για αριστερούς πολιτικούς, δημιουργούς πολιτικών προβλημάτων.
 Οι προσπάθειες του Alinsky ήταν τόσο μοχθηρές, όσο και ιδιοφυείς κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αριστεράς συμπεριλαμβανομένου και του Μαρξισμού όπως εξηγεί ο David Horowitz:
 "[Ο Alinsky ήταν] ο πρακτικός θεωρητικός για τους προοδευτικούς που υποστήριξαν την ανασύνταξη των Κομμουνιστών μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και εξαπέλυσαν μια νέα επίθεση στο καπιταλιστικό σύστημα".

και:

"ΟAlinsky ήταν αυτός ο οποίος έπλεξε την ατελή συνοχή της μετα-κομμουνιστικής αριστεράς σε ένα συνεκτικό ιστό και βοήθησε στη διαμόρφωση του συνασπισμού κομμουνιστών, αναρχικών, φιλελεύθερων, Δημοκρατικών, μαύρων φυλετιστών και ακτιβιστών της κοινωνικής δικαιοσύνης ..."

Σύμφωνα με το Free Beacon:

Η Κλίντον συναντήθηκε με τον Alinsky αρκετές φορές το 1968, ενώ έγραφε μια διατριβή στο κολλέγιο Wellesley, για τη θεωρία του πάνω στην οργάνωση της κοινότητας.

Η σχέση της Κλίντον με τον Alinsky, και η υποστήριξή της για τη φιλοσοφία του, συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, αφότου εισήλθε στη νομική σχολή του Yale, το 1969, όπως δείχνουν δύο επιστολές που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα.
Οι επιστολές αυτές είναι μέρος των αρχείων του Ιδρύματος Industrial Areas Foundation ( Ίδρυμα Βιομηχανικών Περιοχών), που ιδρύθηκε από τον Alinsky κι είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης για διοργανωτές κοινότητας, που στεγάζονται στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν.

Τα γράμματα δείχνουν επίσης ότι ο Alinsky, ο οποίος πέθανε το 1972, είχε μια βαθύτερη επίδραση στις πρώιμες πολιτικές απόψεις της Κλίντον .
Τότε η 23χρονη Χίλαρι Κλίντον ζούσε στο Μπέρκλεϊ, στην Καλιφόρνια, το καλοκαίρι του 1971. Ήταν εκπαιδευόμενη στο δικηγορικό γραφείο της αριστεράς "Treuhaft, Walker και Burnstein", γνωστό για την ριζοσπαστική πολιτική του και με πελατολόγιο που περιελάμβανε τους "Μαύρους Πάνθηρες" (Black Panthers) και άλλους αγωνιστές.

Στις 8 Ιουλίου, το 1971, η Κλίντον έστειλε στον Alinsky, τότε 62 ετών, επιστολή μέσω αεροπορικής αποστολής, με γραμματόσημα που απεικονίζουν τον Franklin Delano Roosevelt, και την ένδειξη "Προσωπικό".
 Παρακάτω  βλέπετε αντίγραφα της επιστολής:




 Με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, η Αμερική έχει ήδη δει τα αποτελέσματα της μεγάλης και κακής επιρροής που έχουν ασκήσει οι διοργανωτές κοινότητας στο Λευκό Οίκο. Θα αντέξουν άλλα 4-8 χρόνια διακυβέρνηση τέτοιου τύπου; Το πιθανότερο είναι να καταρρεύσει όλο αυτό το οικοδόμημα με το τεράστιο χρέος, την άκρατη είσοδο μεταναστών πάσης φύσεως και επιδιώξεων και της αυτοκαταστροφής εκ των έσω, κάθε κοινωνικής υφιστάμενης δομής. Μια παρόμοια πολιτική που ακολουθείται και στην Ελλάδα, τις καταστροφικές συνέπειες της οποίας θα ζήσουμε όλοι στο εγγύς μέλλον.
 Ένας ανήσυχος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive