Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. Με όλες τις τιμές έγινε στο λιμάνι της Χίου η έπαρση της γιγάντιας σημαίας του νησιού


Με τις πρέπουσες τιμές παρουσία των αρχών της Χίου και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η έπαρση της μεγάλης σημαίας στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμανιού σε ένδειξη εθνικής υπερηφάνειας και τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας την 28η Οκτωβρίου 1940....
 Τιμές απέδωσε στρατιωτικό άγημα από την 96 Επιλαρχία Αρμάτων Εθνοφυλακής, την στρατιωτική μπάντα, το σχολή ΑΕΝ Μηχανικών Χίου καθώς και τμήμα προσκόπων. ΒΙΝΤΕΟ>>



Το «παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Μ. Βουρνούς, ο Ταξίαρχος Γ. Μπικάκης, η Υπολιμενάρχης Ε. Αργύρη καθώς και εκπρόσωποι του κλήρου. 

ΠΗΓΗ: politischios.gr

1 σχόλιο:

  1. Μὴ λησμονοῦμε ὅτι ὁ πρῶτος νεκρὸς ἀξιωματικὸς, ὁ ἀνθυπολοχαγὸς Ἀλέξανδρος Διάκος, ἦτο νησιώτης, ἀπὸ τὴν Χἀλκην τῆς Δωδεκανήσου. Ἔπεσε τὴν 1ην Νοεμβρίου 1940 εἰς ἐπίθεσιν καταλήψεως τοῦ ὑψώματος Τσούκα. Ἡ τελευταία του διαταγὴ ἦτο: "ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive