Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΞΥΛΟ & ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Επεισόδια και χημικά έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου
Ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν προχθές έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου όπου  από το δημοτικό συμβούλιο όπου γινόταν συζήτηση με θέμα την υποδοχή λαθροπροσφύγων στην Κρήτη....

Αποτέλεσμα εικόνας για Χημικά και ξύλο έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου για τους πρόσφυγες
Η ένταση προκλήθηκε όταν πολίτες της Κρήτης που διαφωνούν με τη φιλοξενία λαθροπροσφύγων στο νησί ήρθαν σε αντιπαράθεση με ομάδα αλληλέγγυων και Λαθρο με αποτέλεσμα...Αποτέλεσμα εικόνας για Χημικά και ξύλο έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου για τους πρόσφυγεςοι δύο πλευρές να έρθουν σε σύγκρουση. Στο σημείο αναπτύχθηκαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να διαλύσουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και να εκτονωθεί η κατάσταση ενώ λόγω των γεγονότων προκλήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Χημικά και ξύλο έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου για τους πρόσφυγες
 Σύμφωνα με πληροφορίες, από το rethemnosnews.gr, οι περισσότεροι εκείνων που διαφωνούσαν με την υποδοχή λαθροπροσφύγων στην Κρήτη προέρχονταν από γειτονικές πόλεις του νησιού.

2 σχόλια:

  1. Ρεμάλια; Ποιὰ ρεμάλια;
    Εἶναι κἀτι χειρότερον απὸ ρεμάλια καὶ φυσικὰ δὲν εἶναι δυνάμεις τῆς "ἑλληνικῆς ἀστυνομίας" ὅπως τοοὺς ἀποκαλεῖς εἰς τὸ ἄρθρον.
    Πρόκειται περὶ Πραιτωριανῶν οἱ ὁποῖοι εἶναι ἐπιφορτισμένοι μὲ τὴν ὑπεράσπισιν τῶν ἐξουσιαστῶν, τῆς πολιτικῆς των(ἐσωτερικῆς ἤ ἐξωτερικῆς), τῶν συμφερόντων των καὶ τῆς ἀκαιρεότητός των.
    Δεκάραν τσακιστὴν δὲν δίνουν διὰ τὰ συμφέροντα τῶν πολιτῶν καὶ τὰ συμφέροντα τῆς πατρίδος.
    Τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον οὔτε οἰκονομικὸν εἶναι. Εἶναι κατάντημα ἐκπτώσεως ἀξιῶν καὶ οἱ ἄνθρωποι αὐτοὶ ἀποτελοὺν μέρος τῶν συπτωματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ζ.,ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive