Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο ! 700 Ελληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς το 2011

Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτο ! 700 Ελληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς το 2011Αποτέλεσμα εικόνας για πακιστανος
Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!
Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα....

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το dexios.gr κάνοντας σαφές ότι η εποχή που οι Έλληνες παντρεύονταν ανατολικοευρωπαίες υποκύπτοντας στην γοητεία τους και παραχωρώντας τους μια ισόβια σύνταξη χωρίς καθόλου κόπο – γι’ αυτές – έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
«Πόσες από τις καλομαθημένες Ελληνίδες, που δεν παντρεύονται πια και εύκολα και είναι αναγκασμένες να εργάζονται, θα παντρευόντουσαν έναν εξαθλιωμένο μουσουλμάνο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ζει στην εξαθλίωση και αντιλαμβάνεται την γυναίκα ως αντικείμενο;;;;;;», αναρωτιέται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργώντας έτσι υποψίες για ταπεινά ελατήρια των αλλοδαπών – λαθρομεταναστών οι οποίοι χορεύουν τον …πολιτικό χορό του Ησαΐα σε δημαρχεία της δυτικής Αθήνας.  
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν οι γάμοι αυτοί πραγματοποιούνται στο Ίλιο, το Ζεφύρι, τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι.
Παράλληλα αφήνονται σαφή υπονοούμενα για ύπαρξη κυκλώματος που έναντι αδράς αμοιβής βρήκε αυτό τον τρόπο για να προσφέρει πράσινη κάρτα σε λαθρομετανάστες οι οποίοι υπό διαφορετικές συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να την αποκτήσουν!

η ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ ενός λάου και με της γυναικες να κάνουν τα πάντα για το χρήμα! πρόσφατα θεαθεί γυναικά με βαμμένο μαλλί και πολλά λούσα με Πακιστανο αγκαλιά! σε μετρό, δεν είχε τούτου να την πάει, βόλτα!! μην σου τύχουν τέτοιες βρομιάρες στην ψυχή και στο σώμα άσε που μπορεί να κολλήσεις τίποτα!η καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ με δηθεν κρίση και δηθεν λαθρο ειναι σε εξέλιξη, μέχρι να μην μεινει κάνεις ! ποιος θα κάνει παιδιά με τέτοια κρίση ; η μίξη και το μπαστάρδεμα προχωράει αργά και σταθερά, και μόλις γίνει οπως σε χώρες που βγάζουν πετρέλαιο και ψοφάνε απο την πείνα θα βγάλουν και εδώ ….

http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/ellinides-me-pakistanous.html
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ἀφελὴς ἐρώτησις:
    Ἄν δὲν ὑπῆρχε ὁ λεγόμενος πολιτικὸς γάμος θὰ συνέβαινον αὐτά;;
    ΟΧΙ!
    Σοβαρὰ ἐρώτησις:
    Ἀφοῦ ἐγλυτώσαμε ἀπὸ τὰ χειρότερα, ἀφοῦ ἀπηλλάγημεν ἀπὸ τὸν Καρατζαφέρην θὰ ἀσχολούμεθα τώρα μὲ μικροπροβληματάκια ἀντὶ νὰ λέμε καὶ ἕνα 'εὐχαριστῶ';
    Ὄχι βεβαίως.
    Τότε πρὸς τὶ τὰ παράπονα καὶ αἱ διαμαρτυρία;
    Πρὸς τὶ αἱ ὑπερβολαἰ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ Ζ.!! ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!! ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!! ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ "ΖΑΡΙΑ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ....!!ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!! ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΕ!!!ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!"ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο "ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΛΕΟΝ" ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ......!!!ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ!! ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΙΚΟΛΑΕ;;ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΩΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΕΔΙΝΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ!! ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΑΣΆΡΕΙ(ΩΣ ΠΛΑΣΙΕ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ!! ΣΕ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟΥ!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΙΚΟΛΑΕ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;;ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ.... ΟΛΟΥΣ!!!ΜΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ!!ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ Ν ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ!!! ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ!!!ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΕΛΗΣ!!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ";; ΞΥΠΝΑ ΝΙΚΟΛΑΕ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!! ΞΥΠΝΑ ΝΙΚΟΛΑΕ!!!ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΟΥ ΕΙΔΩΛΟΥ!! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ!!!ΟΜΟΛΟΓΩ!! 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΙΚΟΛΑΕ!! ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ, ΟΠΑΔΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ!! ΟΜΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ!! ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπηρχε περιπτωση το 40 οι Ελληνιδες να καναν κατι τετοιο;;;Μονο των δοσιλογων οι αδερφες και ΑΝ...Αυτο δειχνει και τον ηθικο και εθνικο πατο που εχουμε πιασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως γινόντουσαν υπάρχει μια προτροπή από την ΕΟΝ οι φαλαγγίτισσες να μετριάσουν τον ενθουσιασμό τους προς τους Άγγλους συμμάχους, τον Νοέμβριο του 1940 (να μετριάσουν τον ενθουσιασμό τους προς τους Άγγλους. στρατιώτες, ώστε να αποφευχθεί ο διασυρμός του έθνους.).

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive