Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Έβαλε τα κλαματα ο Γ. Καρατζαφέρης! Ζήτησε συγνώμη στον αέρα από…..Πάγωσαν όλοι στο στούντιο…! (ΒΙΝΤΕΟ)

καρατζαφερης κλαμα
Το άλλο πρόσωπο των πολιτικών….! Αληθινό ή όχι… θα το κρίνει πάντα ο πολίτης… Δείτε τι έγινε στην ζωντανή εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη. ΒΙΝΤΕΟ>>

4 σχόλια:

  1. Εἶναι μία κατάθεσις ψυχῆς, ἀνθρωπίνη, πέραν ἀπὸ τὴν πολιτικὴν καὶ τὰ τοιαῦτα. Ἦτο ὁ ἄνθρωπος Καρατζαφέρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ........;;;;; Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ;;;;; ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ...... !! ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΝΟΥΜΕΡΟ!! ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟΣ.....................!!!ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΡΓΥΡΗ;;;;; ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!!!ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ..............ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μία και μοναδική φορά που έπαιξε τον καλύτερό του ρόλο στο θέατρο του παραλόγου... να τον χαίρεστε τον κομπάρσο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ" ΚΛΑΙΝΕ ΔΗΘΕΝ (ΙΣΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ..... ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΣ !!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ: ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!ΚΤΗΝΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ!! ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΡΘΕ!! ΕΠΑΙΞΕΣ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΟΥ ΕΦΘΑΣΕ!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive