Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Στο πλευρό του Ντ.Τραμπ ο Ν.Φάρατζ

Στο πλευρό του Ντ.Τραμπ ο Ν.Φάρατζ
Ξαφνική "λατρεία" από τον Βρετανό πολιτικό.  Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Νάιτζελ Φάρατζ, ένας εκ των πρωτοστατών της εκστρατείας υπέρ του Brexit, κατέφθασε στις ΗΠΑ προκειμένου να...
"δασκαλέψει" τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ για να νικήσει τη Χίλαρι Κλίντον στις επερχόμενες εκλογές.  Αυτή η επίθεση αγάπης προς το πρόσωπο του Τραμπ δεν είναι κάτι καινούργιο από τον Ν.Φάρατζ, ο οποίος ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε δημοσιοποιήσει την προτίμησή του στον εκκεντρικό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ. "Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, δεν θα ψήφιζα την Χίλαρι Κλίντον ούτε αν με πλήρωναν", είχε δηλώσει ο ίδιος σε προηγούμενη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.  Ο Νάιτζελ Φάρατζ εικάζεται ότι θα δώσει συμβουλές στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, για το πως θα πρέπει να φανεί στα επόμενα καθοριστικά debate, που θα κρίνουν εν μέρει και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive