Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

"ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ανοίγει η ψαλίδα με τη ΝΔ μπροστά με 12,5 μονάδες – Χαοτική διαφορά στην παράσταση νίκης – Συνωστισμός κομμάτων στο όριο του 3%

Dimoskopisi_ALCO
Διευρύνεται στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου από 10 μονάδες που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση. Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ...
επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (73,5%) είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ τέσσερις στους δέκα (40,5%) απαντούν ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει στη χώρα.
skai_dim4
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ καταγράφει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16% (27,5% και 17,5% αντίστοιχα στην προηγούμενη δημοσκόπηση), 7,5% καταγράφει η ΧΑ, 5,5% το ΚΚΕ και 4,5% συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ενδεικτική είναι και η εικόνα κατακερματισμού στα μικρότερα κόμματα, καθώς από 2% σημειώνουν τέσσερα κόμματα (ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύση Ελευθερίας), ενώ από 1,5% καταγράφουν Το Ποτάμι και η ΛΑΕ. 6,5% αναφέρει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα ενώ 20,5% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
skai_dim3
Χαοτική η διαφορά υπέρ της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης με το 62% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές
skai_dim1
skai_dim2

1 σχόλιο:

  1. Η "ΔΗΘΕΝ" ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΕΟΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΕ Ζ.;;;;;;ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ!! ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 1,5% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ 120,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016!! ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ!!! 0,0% ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ!!!ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive