Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΣ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΑΔΕΛΦΙΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1940! ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ ή τουλάχιστον δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί ποτέ στον Χολαργό! Οι μαθητές-μαθήτριες του 1ου Λυκείου Χολαργού αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην μαθητική παρέλαση για να τιμήσουν τους ήρωες του 1940... που αντιστάθηκαν στους κατακτητές Ιταλούς-Γερμανούς και έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, προτίμησαν να συνεχίσουν την κατάληψη στο σχολείο η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες 3-4 μέρες. Δεν έκαναν δηλαδή εξαίρεση για την ημέρα της παρέλασης και η απουσία τους έγινε αντικείμενο σχολίων από τους παρευρισκόμενους κατοίκους-δημότες στη σημερινή παρέλαση του Χολαργού. 

Έτσι, όπως αποδεικνύουν και οι φωτγογραφίες από το 1ο Λύκειο, οι καταληψίες μαθητές συνέχισαν την κατάληψη και αντί τις παρέλασης προτίμησαν με τον τρόπο τους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες! Το παράδοξο είναι ότι ενώ, όπως λένε κάνουν αντίσταση στην αυθαιρεσία της εξουσίας (προ ημερών είχαν αναρτήσει και σχετικό πανό στην πύλη του σχολείου, το οποίο ωστόσο κατέβασαν), από την άλλη συμπορεύονται απόλυτα με την κυβέρνηση Τσίπρα η οποία επίσης εκφράζει απόλυτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες!
Αντίθετα, οι μαθητές-μαθήτριες του 2ου Λυκείου, όπως αποτυπώνουν  και οι φωτογραφίες, συμμετείχαν κανονικά στην παρέλαση. 

3 σχόλια:

  1. η ελληνικη νεολαια θελεις μεσω πλυσης εγκεφαλου δυστυχως πιστευει σε ανοιχτες κοινωνιες,πολυπολιτισμο κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive