Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΑΣΗ. ΛΑΘΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ (ΜΚΟ) ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ VS KATOIKΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για το νησί ζούνε οι κάτοικοι της Λέσβου μετά από έναν επεισοδιακό χειμώνα κι ένα τραγικό χωρίς τουρίστες, καλοκαίρι. Την μαραζωμένη οικονομία του νησιού έρχεται να συμπληρώσει το κοινωνικό χάος αλλά και η υγειονομική βόμβα της λαθρομετανάστευσης....Φυσικά έπρεπε να το περιμένουν (οι κάτοικοι) όταν περύσι οι Τούρκοι δουλέμποροι με την ανοχή (και την προτροπή) των τουρκικών αρχών, φόρτωναν τα φουσκωτά με χιλιάδες λαθρομετανάστες με προορισμό το νησί τους, ότι τα πράγματα κάποια στιγμή θα οδηγούνταν στο χάος.
Οταν στο νησί κατέφθασαν οι ανθελληνικές ΜΚΟ του Σόρος και των αλληλέγγυων νεοταξιτών καραγκιόζηδων του ΟΗΕ και των άλλων φαταούλων εθελοντών με το πρόσχημα να βοηθήσουν τους καημένους τους "πρόσφυγες" το πράγμα αγρίεψε.
Στην συνέχεια ήρθε ο αιρεσιάρχης Πάπας της Ρώμης για τα υποκριτικά νεοταξίτικα συγχαρίκια στους κατοίκους και το νησί απέκτησε και την θρησκευτική του κατάρα.

Τώρα απλά έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο από την Τουρκία και ο αγωνιστικός χώρος έχει φορτωθεί με όλες τις ενδιαφερόμενες να σκοράρουν ομάδες "κρούσης".

Ομάδες χρυσαυγιτών και αναρχικών έχουν καταφθάσει στο νησί με άγριες διαθέσεις.

Οσο τραγικά αστείο κι αν ακούγεται.... οι αντίπαλοι είναι καθορισμένοι για κάθε ομάδα.

Οι χρυσαυγίτες πλακώνονται με τους αναρχικούς και τα μέλη των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων και που και που ρίχνουν και καμία φάπα στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.
Οι αναρχικοί πλακώνονται με τους χρυσαυγίτες, τα ΜΑΤ και τους κατοίκους.
Οι αλληλλέγυοι πλακώνονται με τους κατοίκους και τους χρυσαυγίτες και που και που τρώνε μερικές σφαλιάρες κι από τα ΜΑΤ.
Οι λαθρομετανάστες πλακώνονται με τα ΜΑΤ και τους κατοίκους και προσπαθούν να αποφεύγουν τους χρυσαυγίτες... (πότε πότε πλακώνονται και μεταξύ τους ανα φυλές)

Οι κάτοικοι τρελαμένοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους....
Και τα ΜΑΤ τους δέρνουν όλους.

Αρκούσε η διασπορά μιας φήμης στο hot spot της Μόριας στην Λέσβο, ότι επίκειται μαζική επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών προς την Τουρκία, για να γίνει… χαμός Κυρίου. Στην αναταραχή που ξέσπασε, 300 πρόσφυγες διέφυγαν από το hot spot και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη. Ακολούθησε βία, συγκρούσεις και φωτιές.
Είναι δεδομένο ότι κάποιες υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την τήρηση της τάξης στη χώρα, πρέπει να βρουν και να συμπεριφερθούν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο απέναντι στους ηθικούς αυτουργούς αυτής της φήμης. Όχι ότι αποκλείεται εντελώς να πρόκειται για «χαλασμένο τηλέφωνο», όπου μια φοβία κάποιου, μεταφέρεται λιγάκι «φουσκωμένη» στον δεύτερο και σταδιακά αποκτά διαστάσεις που δεν υπάρχουν. 
Είναι εύφορο το έδαφος ακόμα και για τέτοια, όμως η εμπειρία των τελευταίων μηνών, αποδεικνύει μάλλον ότι στην Ελλάδα βρίσκονται «πολλοί», ο καθένας με τη δική του ατζέντα, οπότε αυτή την πραγματικότητα την αντιμετωπίζεις με δραστικό τρόπο και «κόβεις κεφάλια» προτού η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται εγκλωβισμένοι 13.536 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η υπάρχουσα υποδομή επαρκεί για τη φιλοξενία 7.450 ατόμων το μέγιστο. Στη Λέσβο καταμετρήθηκαν 5.650 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ η δυνατότητα δεν ξεπερνά τα 3.500 άτομα, με αποτέλεσμα οι συνθήκες να είναι ασφυκτικές για όλους.
Στη Μόρια σημειώθηκαν συγκρούσεις και μεταξύ ομάδων προσφύγων από διαφορετικές εθνότητες, ενώ επιθέσεις έχουν σημειωθεί από ντόπιους εναντίον στελεχών και μελών μη κυβερνητικών οργανώσεων, ζητώντας τους να μην φορούν μπλουζάκια με τα διακριτικά των οργανώσεων. 
Σε αυτό το χαοτικό σκηνικό μπαίνει και η δράση τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, μέλη του οποίου καταγγέλλονται ότι επιτέθηκαν σε φοιτήτριες που σχετίζονται με τα δίκτυα εθελοντών στο νησί. Μία κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙΙΙΙΙ!!!!!
    ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ
    ΠΟΥ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ.
    ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πῶς νὰ διαφωνήσω;
      "Κόκκινο βράχο" ἀποκαλοῦν τὸ νησί τους οἱ κάτοικοι μὲ καμάρι. Ὥρα νὰ ὑποστοῦν τὰς συνεπεἰας τῆς "κοκκινίλας" τους!

      Διαγραφή
  2. Όχι κόκκινος βράχος είναι η Ικαρία που βγαίνει πάντα το ΚΚΕ έτσι τη λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive