Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Χορευτής της πέταξε τα ματια έξω. Στο νοσοκομείο έπειτα από αχαλίνωτο sex η Αλεξάνδρου

Το αχαλίνωτο σεξ την έστειλε στο νοσοκομείο! Τι κι αν η Μαρία Αλεξάνδρου θεωρείται «πρωταθλήτρια» στο εν λόγω... σπορ λόγω της συμμετοχής της σε ελληνικές πορνοταινίες; Η ερωτική βραδιά που πέρασε με τον σύντροφό της Ανταμ, ο οποίος είναι χορευτής, λίγο μετά την επανασύνδεσή τους, είχε ανατρεπτικό φινάλε! Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης...
η Μαρία τραυματίστηκε στη γενετήσια περιοχή, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο. «Κάναμε ακόμη έρωτα όταν άρχισα να νιώθω έντονους πόνους στην κοιλιά. Αρχικά, θεώρησα ότι επρόκειτο για κάτι περαστικό. Λίγο αργότερα, όμως, ο πόνος έγινε πιο οξύς.
Εβαλα τις φωνές. Ο Ανταμ τρόμαξε. Σφάδαζα από τους πόνους» δήλωσε η Μαρία στην «Espresso», περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό την ερωτική βραδιά που κατέληξε σε περιπέτεια.
Ο σύντροφός της κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.
«Ο γιατρός που με εξέτασε με ενημέρωσε πως είχα μια κύστη, η οποία έσπασε λόγω της έντονης ερωτικής δραστηριότητας. Οπως μου είπε, αυτό συνέβη επειδή ο εραστής μου έχει πλούσια προσόντα» συνέχισε τη γλαφυρή περιγραφή της η Μαρία. Για καλή της τύχη, πάντως, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση.
«Τέλος καλό, όλα καλά»
«Μου έβαλαν ορό και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή με αντιβίωση. Θα μείνω στο νοσοκομείο μέχρι και αύριο» αναφέρει η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και τραγουδίστρια. Οσο για τον σύντροφό της; Την ώρα που επικοινωνήσαμε μαζί της στο νοσοκομείο βρισκόταν στο πλευρό της και της κρατούσε το χέρι. «Αναστατώθηκε πολύ με αυτό που μου συνέβη. Τέλος καλό, όλα καλά όμως» σχολίασε η Αλεξάνδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει για ένα διάστημα. Πρόσφατα, όμως, επανασυνδέθηκαν και είναι πολύ ερωτευμένοι. Τόσο πολύ που το ερωτικό πάθος τους οδήγησε τη Μαρία στο νοσοκομείο! Συμβαίνουν και αυτά στην ελληνική showbiz.
Εμείς της ευχόμαστε καλή ανάρρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive