Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Την αντίθεσή της στο «ξεπούλημα» των δημοσίων εταιρειών εκφράζει η ΑΔΕΔΥ - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των ιδιωτικοποιήσεωνΣε εξέλιξη είναι στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο κατά του υπέρταμείου ιδιωτικοποιήσεων στο οποίο περνούν μέσω της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών οι ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, ΕΥΔΑΠ, Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, Αττικό Μετρό και ΔΕΗ.
Την αντίθεσή της στο «ξεπούλημα» των δημοσίων εταιρειών εκφράζει η ΑΔΕΔΥ η οποία...
καλεί στο συλλαλητήριο. Εκεί δίνουν το «παρών» μεταξύ άλλων εργαζόμενοι της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι στη βουλή η συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η μεταβίβαση των παραπάνω εταιρειών στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών.
Δείτε φωτογραφίες…
lamalias1lamalias2lamalias3lamalias4lamalias5lamalias6lamalias7lamalias8lamalias9
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive