Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Άγρια κόντρα των μνημονιακών δολοφόνων Κουρουμπλή-Άδωνι στον αέρα εκπομπής Ο Γιώργος Παπαδάκης, για να αμβλύνει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να περάσει σε διαφημίσεις

Άγρια κόντρα Κουρουμπλή-Άδωνι στον αέρα εκπομπής
Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη,ουσιαστικά για το ΠΟΙΟΣ θα εκτελέσει καλυτερα τους Έλληνες όπως διατάσουν τα μνημόνια που ΚΑΙ οι δύο .. "λατρεύουν" και οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τον συντελεστή του ΦΠΑ στα νησιά....

«Αν δείτε τα στοιχεία, θα δείτε τι γινόταν με τον ΦΠΑ τα τελευταία χρόνια στα νησιά και τι έγινε φέτος, από μια πολύ συγκροτημένη προσπάθεια της κυβέρνησης» είπε ο κ. Κουρουμπλής.
«Καταργήθηκε ο μειωμένος συντελεστής στα νησιά» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Κουρουμπλή να απαντά: «Κάνετε μεγάλο λάθος, να διαβάζετε πιο καλά, είστε αδιάβαστος».
Τότε ξέσπασε και η κόντρα...
«Είναι ντροπή να το λέτε στην τηλεόραση, όταν εσείς προσωπικά είχατε δεσμευτεί ότι δεν θα το καταργήσετε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
«Όταν μιλάς μαζί μου θα είσαι προσεκτικός» απάντησε εκ νέου ο κ. Κουρουμπλής.
Ο Γιώργος Παπαδάκης, για να αμβλύνει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να περάσει σε διαφημίσεις.  

1 σχόλιο:

  1. https://youtu.be/CYPUp43L-_o
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (04-11-2011) - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    https://youtu.be/AtN_mc89p9E
    Άδωνις : Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της Δεξιάς
    Η Νου-Δου ήταν είναι και θα είναι μια συμμορία και το παρακράτος.

    https://youtu.be/b1PuVrSCa94
    ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Αδωνις 6/7/2015: "Οφείλω δημοσίως να πω ότι ήταν μεγάλη μου Τιμή που υπήρξα Υπουργός του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πιστεύω ότι η Ιστορία θα τον δικαιώσει"

    O ANΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ.
    ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive