Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Έλληνες γονείς βάζουν "μπλόκο" στα σχέδια της κυβέρνησης για τα σχολεία

Οι Έλληνες γονείς βάζουν "μπλόκο" στα σχέδια της κυβέρνησης για τα σχολεία
Άραγε θα κατονομάσουν πάλι ολόκληρες κοινωνίες ως "ρατσιστές"; Ναυαγεί για την ώρα το σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με τα μεικτά σχολεία, καθώς μέρα με τη μέρα οι αντιδράσεις είναι όλο και μεγαλύτερες και από πολλές διαφορετικές περιοχές.   Μετά το Ωραιόκαστρο και τη Φιλιππιάδα, οι γονείς του 1ου και 5ου δημοτικού σχολείου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας...
βάζουν με σύσσωμη απόφασή τους "βέτο" στη φοίτηση προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής.   Η απόφαση πάρθηκε το περασμένο Σάββατο, με μόλις τέσσερις αρνητικές ψήφους, ωστόσο ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύσης Διαμαντόπουλος, επεσήμανε πως η οριστική απόφαση θα πρέπει να αναμένεται από το Υπουργείο Παιδείας.  Ως εκ τούτου αναμένονται τώρα οι "γνώστες" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δήθεν ισότητας της Νέας Τάξης να χαρακτηρίσουν ως ρατσιστές άλλη μία κοινωνία, που προβαίνει στο αυτονόητο, δηλαδή να προστατεύσει τα παιδιά της.   Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως θα ακολουθήσουν ανάλογες τέτοιες αντιδράσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί το αναλυτικό σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το ποια σχολεία θα φιλοξενήσουν τα προσφυγόπουλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive