Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ευρώπη αλλάζει - Συγκλονιστικά βίντεο

Η Ευρώπη αλλάζει - Συγκλονιστικά βίντεο

Ο εποικισμός της Ευρώπης με οπαδούς του Ισλάμ προχωρά κανονικά με την κοινή γνώμη να «παραμυθιάζεται» για δήθεν «ζεστές» πολυπολιτισμικές κοινωνίες, όπου όλοι θα ζουν «ειρηνικά». Το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται από την Σουηδία. «Η Νέα Σουηδία δεν πρόκειται να είναι ποτέ αυτή που ήταν κάποτε. Η Ευρώπη αλλάζει και η Σουηδία... χρειάζεται ως ένα μέρος όπου θα έρχονται όσοι ζητούν καταφύγιο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ζήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι οι νέοι Σουηδοί σύντομα θα αναζητήσουν το ζωτικό χώρο που τους ανήκει φέρνοντας την κουλτούρα τους, τη γλώσσα τους και τις συνήθειές τους και είναι καιρός αυτό να το δούμε ως θετική επίδραση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Εν ολίγοις, οι Σουηδοί να ενσωματωθούν στο Ισλάμ και την Νέα Εποχή, της οποίας κορωνίδα θα είναι η Πανθρησκεία.
Το βίντεο τελειώνει με την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας χώρας την ώρα που μια μουσουλμάνα κοιτά με αποφασιστικό βλέμμα την κάμερα.
Το φαινόμενο φυσικά εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη.
Στο ίδιο μήκος κύματος με το παραπάνω βίντεο η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Federica Mogherini, δήλωσε πως «η μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο που θα συνεχιστεί», είπε.
«Αν η μετανάστευση είναι καλά ελεγχόμενη μπορεί να φέρει απίστευτες ευκαιρίες για εκείνους που εγκαταλείπουν τη χώρα τους και για εκείνους που τους υποδέχονται. Ας είμαστε ρεαλιστές. Μπορείτε να δείτε τις δημογραφικές τάσεις στην Ευρώπη.
Έτσι δεν είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να αναχαιτισθεί, το αντίθετο μάλιστα», υπογράμμισε
Εμεί απλά ας δούμε τα «καλά» της πολυπολιτισμικότητας, η οποία χρησιμοποιείται ως «δούρειος ίππος» για τον εποικισμό της Ευρώπης, όπως παραδέχονται ανοιχτά ηγετικά στελέχη του Ισλάμ.
Στην Γερμανία Αφρικανοί κοροϊδεύουν τις Γερμανίδες στον δρόμο, καθώς τις θεωρούν «χαζές» και απλά εργαλεία ικανοποίησης.
Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς μια μάνα ξεσπά σε κλάματα στα δικαστήρια στην Γερμάνια, καθότι μόλις αθώωσαν τον βιαστή της κόρης της, η οποία από το σοκ αυτοκτόνησε.
Σε πόλη της Αγγλίας βίασαν 1400 παιδιά, δράστες που κατάγονταν κυρίως από Πακιστάν.
Το ρεπορτάζ είναι από το 2014.
Στην Γερμανία πάλι «μετανάστες» προσπαθούν με βίαιο τρόπο να αποσπάσουν μια κοπέλα από τον φίλο της.
Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα!
Σε κοινωνικό πείραμα υποτιθέμενος μουσουλμάνος «μετανάστης» χτυπάει μια γυναίκα μπροστά σε κόσμο. Όλοι αδιαφορούν, καθώς η προπαγάνδα της Νέας Τάξης έχει κάνει τους πάντες να σωπάσουν εμπρός στα εγκλήματα των «μεταναστών και προσφύγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive