Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από τον Χάρη Καφετζόπουλο στον Αντώνη Ρέμο για Κεμάλ. «Αν είσαι πούστης δεν με ενδιαφέρει! Άνοιξε κάνα βιβλίο μαλάκα τραγουδιάρη να μάθεις την ιστορία των Ποντίων!» (ΦΩΤΟ)

remos_madata_933040366
Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο μάνατζερ της πιάτσας Χάρης Καφετζόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο και πως σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ....
 Μπλιαχ και… Ντροπή σου (που λέει και το άσμα σου) Αντώνη Ρέμο! 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
αν είσαι πούστης δε με ενδιαφέρει…
αν «χρηματοδοτείς» γκομενίτσες να παίζουν τη σύζυγο ούτε αυτό με ενδιαφέρει…
αν έχεις φαν λοβοτομημένα καϋμένα ποσώς με ενδιαφέρει…
αν στη Μύκονο στήνεις παρτάκια για την «αγάπη που χάθηκε στη σκόνη» χέστηκα…
αν είσαι βάζελος όπως και γω στα αρχίδια μου…
αν το «μπινές» είναι ένα επίθετο που θέλεις να συνοδεύει το όνομα σου στον πούτσο μου…
αν ψάχνεις τον έρωτα ανάμεσα στο οθωμανικό δίκαιο με ταξιδάκια στην ανατολή, ποιος γαμεί ψηλά καπέλα…
αν ψάχνεις ψήφους για την πολιτική σου σταδιοδρομία ανάμεσα σε πομάκους, κιζιλμπάσηδες και πατσατζίδικα της Σαλονίκης, άντε και καλά γαμήσια…
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξεις κάνα βιβλίο ΜΑΛΑΚΑ νταχτιρτζή και να μάθεις!
να μάθεις ΜΑΛΑΚΑ τραγουδιάρη για την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων…
να μάθεις την Ιστορία των Ποντίων…
να μάθεις μαλακοσφουγγαρίστρα ποιος έκαψε τη Σμύρνη κι έστειλε στον τάφο χιλιάδες Έλληνες…
εν τέλει…
να μάθεις ΜΟΥΝΑΚΙ ότι ο τόπος που σε ταΐζει και σε έκανε από το απόλυτο τίποτα που είσαι φίρμα, ΑΠΑΙΤΕΙ τον σεβασμό σου στην Ιστορία του, ακόμα κι αν είσαι ένα τουρκόσπορο όπως εσύ… λοιπόν… άντε γαμήσου Μανταλένα πλουμιστή που θα μας δηλώσεις και τη περηφάνια σου για τη καμένη σάρκα των Ελλήνων… 
στη διάθεσή σου! για οτιδήποτε!
{Χάρης Καφετζόπουλος}

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
 remos-2

Ο Χάρης Καφετζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν για 8 και πλέον χρόνια η επαγγελματική απασχόληση του ως DJ σε διάφορα Rock Club της Αθήνας . Συνεργάστηκε στιχουργικά για πρώτη φορά με τον συνθέτη Νίκο Βεντουράτο κάνοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.
Αμέσως μετά συνεργάστηκε με τον συνθέτη και κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο και έγραψε 2 τραγούδια στο τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Τερμίτες “περιμένοντας τη βροχή». Το “βασίλισσα της σιωπής” (Πάρε με από δω) και το “θεά του σκοταδιού”. Το τραγούδι “βασίλισσα της σιωπής” θεωρείτε ένα από τα καλυτέρα τραγούδια του συγκροτήματος. Την ίδια εποχή ανέλαβε ως παραγωγός δίσκων στην Industry records Co – PolyGram. Συνεργάστηκε για λογαριασμό της Industry records και της Falling Goose Rec. με την Emi Records και την Ricordi Rec. στο Μιλάνο.
Παράλληλα είχε μέρος του σχολιασμού και κριτικής για νέες δισκογραφικές κυκλοφορίες σε μουσικά περιοδικά (pop & rock),ενώ μαζί με τον διευθυντή της PolyGram Βάσο Τσιμιδόπουλο εκδώσανε το μουσικό περιοδικό “Κου Κου”.
Παραγωγός και παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής radio show στους ραδιοσταθμούς: Ελλάδα fm – 2 πρόγραμμα ΕΡΤ – Αθήνα 9,84 fm. Κεντρικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ2 “Ηχοδρόμιο” και “Μεικτό Λύκειο ” στην ΕΤ1.
Εργάστηκε στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Πανδώρα» για ανεξάρτητες παραγωγές της rock –metal και εναλλακτικής αντεργκράουντ σκηνής. Ήταν ένας από τους τρεις βασικούς μετόχους του Blue Studio ltd. Post production, με δραστηριότητες σε μουσικά video clip και ντοκιμαντέρ κυρίως για λογαριασμό του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Έχει επιμεληθεί μουσικά, πολλά ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης για λογαριασμό του ΕΟΤ, με κορυφή το ντοκιμαντέρ των Olympic games ’96 για την επέτειο των εκατό χρόνων από την έναρξη τους, (που ακολούθησε το Ολυμπιακό «Πήγασος» σε μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου), για 136 χώρες.
Το 1994 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή «αισθητική απόλαυση του μύθου» και το 2008 η δεύτερη ποιητική συλλογή του «Το χρώμα της σελήνης είναι Βυζαντινό». Έχει γράψει τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega“Τζιβαέρι” , καθώς και τα τραγούδια : Αν μ’ αγαπάς – Σε βρίσκω – Ritmo Latino – Χάθηκα μες το στίγμα σου – Στολιδάκι – Βασιλεμένα κάστρα – Του Χάρη – Πειρατής η Θεός – Θεά του σκοταδιού – Πάρε με από δω (Βασίλισσα της σιωπής) – Τι να κάνω – Plaza de Toro’s –Βοτσαλάκι μου και κύμα – Ωραιότατη κοιμωμένη – Ο φίλος μου ο Γιάννης – Θησαυρέ μου κ.α.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και ερμηνευτές όπως: Αντώνη Μιτζέλο , R.Persi , Άκη Τριανταφύλλου , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , S. Previstri , Δημήτρη Ζερβουδάκη ,T. Depiscopo , Nίκο Βεντουράτο , Γιάννη Πάριο , Χριστίνα Μαραγκόζη , Πέννυ Ξενάκη ,Konstantinos M. , Πασχάλη , Νίκο Nομικό , Τάκη Βασαλάκη κ.α.
Στις προσεχείς μουσικές δραστηριότητες του συμπεριλαμβάνονται: Η θεατρική rock opera “Exodus” σε σκηνοθεσία Ελένης Θ. Αγγελόπουλου, και οι δισκογραφικές συνεργασίες με Αντώνη Μιτζέλο , Δημήτρη Ζερβουδάκη , Θοδωρή Λαχανά κ.α.
Στίχοι
Ritmo Latino
Στίχοι: Χάρης Καφετζόπουλος
Μουσική: S. Previstri & R. Persi 1. Πένυ Ξενάκη Δεν μπορώ να φανταστώ πάλι εδώ σε έχω
Ότι θέλω να σου πω απόψε θα θυμηθώ
Μάτια γαλανά
Θάλασσα βαθειά
Και ‘γω δεν είμαι εκεί
Άλλον να κρατάς
Πες μου πως ξεχνάς
Στην αμμουδιά τη χρυσή.Στο κύμα θυμήσου Ritmo Latino
Στην άμμο μαζί σου Ritmo Latino
Τα αστέρια που πέφτουν Ritmo Latino
Χορεύουν μαζί σου Ritmo Latino.Σε έρημα νησιά
Πάρε με αν θες
Σε χώρες τροπικές να ταξιδέψουμε μαζί ξανά.Μάτια γαλανά
Καλοκαιρινά
Και γω δεν είμαι εκεί
Μάτια γαλανά
Θάλασσα βαθειά
Στην αμμουδιά τη χρυσή.Στο κύμα θυμήσου Ritmo Latino
Στην άμμο μαζί σου Ritmo Latino
Τα αστέρια που πέφτουν Ritmo Latino
Χορεύουν μαζί σου Ritmo Latino.
Η συνέντευξη του Χάρη Καφετζόπουλου στο «Βήμα»
Ο κ. Χάρης Καφετζόπουλος ασκεί καθήκοντα marketing communication για την εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών Hellas Mex SA, η οποία διανέμει στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τις μπίρες Corona Extra, Asahi και Budwiser. Παράλληλα ασχολείται με τη στιχουργία, ενώ κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία και υπήρξε παραγωγός μουσικών εκπομπών στην κρατική και στην ιδιωτική ραδιοφωνία.
Η επαγγελματική σταδιοδρομία του κ. Χ. Καφετζόπουλου ξεκινά όταν ήταν 12 ετών, οπότε εργάζεται για πρώτη φορά σε καταστήματα ειδών ρουχισμού ως πωλητής, ενώ έπειτα από λίγα χρόνια βρίσκεται εκ του παραλλήλου να δουλεύει και ως d.j. Η περαιτέρω πορεία του στο επαγγελματικό στερέωμα είναι πολύμορφη.
Στα 24 του εργάζεται για τέσσερα χρόνια στην πολυεθνική εταιρεία Urania, η οποία κατασκευάζει και εισάγει τηλεοράσεις, μοντάροντας τηλεοράσεις, ενώ αμέσως μετά περνά στην έντυπη δημοσιογραφία γράφοντας για το περιοδικό «Ποπ&Ροκ», εκφράζοντας έτσι και την αγάπη του για τη μουσική ­ αποτέλεσμα της ενασχόλησής του με αυτήν την περίοδο που εργαζόταν ως dj. Αμέσως μετά εκδίδει σε συνεργασία με τον Βάσο Τσιμιδόπουλου, τότε διευθυντή ξένου ρεπερτορίου της εταιρείας παραγωγής δίσκων Polygram για έναν χρόνο το μουσικό περιοδικό «ΚούΚου».
Το 1986 αναλαμβάνει την εταιρεία παραγωγής δίσκων ξένου ρεπερτορίου του κ. Νίκου Παπαθανασίου με έδρα το Μιλάνο, καθώς και τις εργασίες της στην Ελλάδα, μέσω της οποίας συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως η Milva, ο Adriano Celentano και η Tina Turner. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς εργάζεται ως μουσικός παραγωγός στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα παρουσιάζει για την ΕΤ2 τη νεανική μουσική εκπομπή «Ηχοδρόμιο». Με το άνοιγμα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας βρίσκεται να εργάζεται ως μουσικός παραγωγός για το ραδιόφωνο του Antenna. Η συνέχεια στη ραδιοφωνική του καριέρα είναι μια μουσική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Ο επόμενος παράλληλος σταθμός στην πορεία του είναι η συμμετοχή του στον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Τερμίτες με τίτλο «Περιμένοντας τη βροχή», όπου γράφει τους στίχους για τα τραγούδια «Πάρε με από δω» και «Θεά του σκοταδιού». Η συνέχεια για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι η συμμετοχή του στον δίσκο «Διδυμότειχο μπλουζ», όπου γράφει το τραγούδι «Σε ψάχνω» σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το ίδιο διάστημα παρουσιάζει τη δημοσιογραφική εκπομπή «Μεικτό λύκειο» στην ΕΤ1, η οποία διαπραγματευόταν τα προβλήματα των μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου.
Το 1991 περνά στον χώρο του marketing αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση marketing της εταιρείας Αμφίων ΑΕ, η οποία εισάγει και προωθεί στην ελληνική αγορά το Southern Comfort και την μπίρα Miller, όπου εργάζεται ως το 1996. Το 1994 κυκλοφορεί η πρώτη ποιητική συλλογή του με τίτλο «Αισθητική απόλαυση του μύθου», ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί από την Polygram δίσκος με τραγούδια στα οποία έχει γράψει τους στίχους με τίτλο «Plaza de toros», τα οποία ερμηνεύουν η Πέννυ Ξενάκη και ο Κωνσταντίνος.
Το 1997 αναλαμβάνει τη διεύθυνση διαφήμισης του ραδιοφωνικού σταθμού Cool FM, από όπου αποχωρεί τον Αύγουστο του 1999 για να αναλάβει το marketing communication στην Hellas Mex, όπου και εξακολουθεί να εργάζεται, ενώ παράλληλα γράφει και τους στίχους για τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Τζιβαέρι».
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τη δεύτερη ποιητική συλλογή του, καθώς και μια νέα συνεργασία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη για τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όπου θα συμμετέχει με το τραγούδι «Ελα κρυφά». Ο κ. Χάρης Καφετζόπουλος δεν έχει σπουδάσει ποτέ στη ζωή του σε κανένα πανεπιστήμιο. Δεν κατέχει κανενός είδους πτυχίου, κατέχει όμως σημαντική θέση σε μια εταιρεία όπως η Hellas Mex, η οποία το 1999 παρουσίασε κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 3,2 δισ. δρχ. Το αντικείμενο της δουλειάς του είναι η προώθηση στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στον Τύπο, καθώς και σε χώρους μαζικής εστίασης των προϊόντων της εταιρείας και υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη δουλειά χρειάζεται πολύ χρόνο, καλή γνώση της αγοράς, ευελιξία, δυνατότητα επικοινωνίας και καλές δημόσιες σχέσεις.
Οπως χαρακτηριστικά λέει, έχει συμβουλευθεί ανθρώπους του ίδιου χώρου οι οποίοι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και έχει μελετήσει πολύ για να καλυτερεύσει τόσο το επίπεδο της δουλειάς του όσο και την αποδοτικότητά του. Τονίζει δε ότι το προϊοντικό marketing, όπως αυτός το έχει βιώσει, δεν γίνεται από το γραφείο, χρειάζεται αδιάκοπη ενασχόληση και πολλή επιμονή. «Το να κάνεις ένα άγνωστο προϊόν leader στην αγορά είναι στοίχημα με τον εαυτό σου και μάχη με τον ανταγωνισμό ­ και πρέπει να κερδηθούν και τα δύο» συμπληρώνει.

19 σχόλια:

  1. Ὡς ἐγγονὸς προσφύγων ἀπὸ τὴν Κερασσοῦντα τοῦ Πόντου φτύνω κατάμουτρα τὸ κάθαρμα αὐτὸ εὐχόμενος νὰ μὴ ξαναπιάσῃ μικρόφωνο στὰ χέρια του καὶ ἄλλα πολὰ τὰ ὁποῖα δὲν λέγονται.
    Ποιὸν θαυμάζεις ρὲ ἀνιστόρητε ἀληταρᾶ; Τὸν νόθον υιὸν μιᾶς πόρνης ἀπὸ τὴν Χρυσαυγὴ τοῦ Λαγκαδᾶ τὸν ὁποῖον κατεσκεύασαν καὶ προώθησαν οἱ Γερμανοὶ διὰ τὰ δικὰ τους συμφέροντα, αὐτὸν ἐκ τῶν μεγαλυτέρων ἐγκληματιῶν τῆς ἀνθρωπότητος, αὐτὸν ὅστις ἐψόφησεν ἀπὸ σύφιλιν;;
    Καὶ ἐν ὀνόματι τοῦ ἀνθρωποειδοῦς αὐτοῦ τολμᾶς νὰ χέζεις ἐπάνω στοὺς τάφους τῶν ΠΑΠΟΥΔΩΝ μου;
    Ἄθλιε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο σας κυριε μια χαρα του ταπατε

      Διαγραφή
    2. Ναι και ο Κεμάλ ήτανε Κίναιδος, και γιος πουτάνας , φαίνεται υπάρχουνε Και Ελληνες Πουσ/δες που θαυμάζουν Την ΚΕΜΑL την Τουρκαλα αδελφη
      Είμαι και εγώ Σμυρνιος απο Μάνα και Πάτερα Δηλαδή ΙΩΝΑΣ (Σεφέρης,Κόντογλου, Βενεζης)
      τι ρε εσύ ρε φτωχ/ινε Ρεμο

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ , ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΕΛΛΗΝΑ !!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ!!
    ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους ο καφεντζοπουλος του την ειπε αραγε το ακατοικιτο θα ζητησει συγνωμη η δεν αλαζει γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλτατε Νικόλαε Ζ. καί λοιποί συνέλληνες καί λοιπές συνελληνίδες, όσον αφορά την δήλωσιν του Ρέμου περί του Κεμάλ, ενδεχομένως ήταν υπερβολική, αλλά επί του προκειμένου, ιστορικώς ορθή. Καί θέλω να το προσέξετε αυτό ακριβώς το σημείον.
    Οι περισσότεροι, όταν ακούουν ή διαβάζουν περί Κεμάλ, γνωρίζουν μόνον τον στρατιωτικόν ο οποίος εν καιρώ πολέμου γενοκτόνησεν τον Μικρασιατικόν Ελληνισμόν καί λόγω της καταγωγής τους πράγματι μένουν εκεί. Όμως, ο Κεμάλ πέραν αυτού, ως πολιτικός ηγήτορας της Τουρκίας, (1) θέσπισεν το Κοσμικόν-Λαϊκόν Κράτος καταργήσας το Χαλιφάτον, (2) θέσπισεν το Λατινικόν αλφάβητον καταργήσας την Αραβικήν γραφήν της Τουρκικής γλώσσης, (3) θέσπισεν διά νόμου τα επώνυμα στους Τούρκους, (4) υπεχρέωσε τους Τούρκους να φορούν δυτικές ενδυμασίες, (5) κατήργησεν διά νόμου την πολυγαμίαν, (6) θέσπισεν το Δυτικόν Δίκαιον με την αντιγραφήν του Εμπορικού, Εργατικού, Οικογενειακού καί άλλων ειδών Δυτικού Δικαίου, (7) παρεχώρησεν ψήφον στις γυναίκες ήδη από του 1.930μ.α.χ.χ. καί άλλα πσρόμοια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα ισλαμικό κράτος δυτικότροπον, εν είδει προτύπου προς τα λοιπά ισλαμικά κράτη. Άρα, υπ' αυτήν ακριβώς την έννοιαν, ενθυμούμενοι βεβαίως τα όποια εγκλήματά του, μηδέποτε συγχωρώντας τον, αντιλαμβανόμαστε την διεθνήν επίδρασίν του καί άρα ότι όντως είναι "παγκόσμιος ηγέτης" με τέτοιαν οπτικήν. Τώρα βεβαίως, ο τρόπος χρήσεως των ικανοτήτων του συζητείται. Αλλά προφανώς αυτό είναι όλως διάφορον θέμα. Έτερον εκάτερον.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη η βλακεια συνορα δεν εχει....ακριβως κ οπως η δικη σου....σε καθε ιστορικο προσωπο μπορει κανεις να αναφερθει για σπουδαιες και καινοτομες πολιτικες.....ακομη και για τον Αδολφο Χιτλερ.Δεν θα μπω στην διαδικασια να αναφερθω για το ανθρωπομορφο κτηνος και φονια των λαων....αλλα για τους Γερμανους ηταν και παραμενει ενας Μεγαλος κ Σπουδαιος Ηγετης που τους εσωσε απο την παρακμη και την φτωχεια....Για τους Γερμανους....για τους λοιπους ομως λαους ενα ΤΕΡΑΣ.Το ζητημα καθηστερημενε ειναι τι εκανε κατα αλλων....μη Μουσουλμανικων ή Τουρκικων λαων ο Κεμαλ.Επειδη ομως η βλακεια σου ειπα παραπανω ειναι ανικητη...σε αφηνω πρωταθλητη και τροπαιουχο να χαρεις την δοξα σου.

      Διαγραφή
  5. ο μουσταφα Ριζα,οπως ειναι το πραγματικο επονυμο, του ατατουρκ.τον λενε πατερα,χωρις να ειναι καν τουρκος.ειναι ο γιος του αλβανου αλη Ριζα,που ηταν δημοσιος υπαλληλος στην αλβανια.για την ακριβεια φοροεισπρακτορας.δεν ηταν,ουτε μουσουλμανος,ηταν οπαδος του μπεκται,μιας εβραικης ερεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θά τρίζουν τά κόκκαλα τών αδικοσκοτωμένων παππούδων μας τήν στιγμή πού οι ψυχές τους περιμένουν δικαίωση γιά νά ησυχάσουν. Αυτά βλέπουνε οι ξένοι καί δέν μάς υπολογίζουνε, γιατί δέν λένε :''Ο τάδε τό' πε αυτό'', αλλά ''οι Έλληνες λένε αυτό''. Καί σού λένε μετά: ''αυτοί δέν τιμάνε ούτε τά ιερά ούτε τά όσιά τους'', γιατί νά τούς υπολογίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. APISTEFTO NA IPARHOUN ANTHROPI NA INE IPERIFANI GIA ENAN SFAGEA,NTROPI KE LIPI ME KATEHI IDIKA OTAN I IMNITES APOKALOUNTE ELINES.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ !
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!
    ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡ......Α ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. LOIAN EPIEIKWS ANISTORITOS PREPEI NA ZHTHSEI SYGNWMH APO TON ELLHNIKO LAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...δε μας φτανουν τα χαλια μας ειμαστε και εθνικιστες χωρις λογο...τι απαντησε απλα ο Ρεμος..

    «Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπενί Ζελόν εβραικης καταγωγης και μπατζανακης του Κεμαλ Ατατουρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάρον ένα και χτύπα τον άλλο. Και οι δύο είναι Κου Κου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι υποστηρίζουν τον εγκληματία ομοφυλόφιλο Κεμάλ, είναι ''άξιοι" της μοίρας τους.
    Ντροπή στον Ρέμο που υποστηρίζει όσους ασέλγησαν και δολοφόνησαν χιλιάδες ανθρώπους.
    Τρίζουν τα κόκαλα των παππούδων μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Καφετζοπουλε:1).Ως Ελληνας 2).Ως επιστήμονας και 3).Ως"βαζελος :ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! για την αποστομωτικη και ευγλωτη-και ως εκτουτου ΕΛΛΗΝΙΚΉ -απάντηση σας,στην ανάθεμα,την υποκουλτουρα και την εγκεφαλική δυσλειτουργια,των προβεβλημενων ειδωλων που μας επιβάλλουν τα πρωιναδικα της τηλεβλακειας Κ τα σκυλάδικα της βλαχομαγκιας! ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive