rottating banner

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Χρεοκοπία, "λωποδυσία" και φασισμός, τα τελευταία στάδια της αριστεράς... Του Κώστα Στούπα

Χρεοκοπία, "λωποδυσία" και φασισμός η κατάληξη...Η χρεοκοπία συνοδεύεται πάντα με έξαρση των φαινομένων απάτης και συμπεριφορών "λωποδυσίας". Κάθε μέρα που περνά πληθαίνουν οι ενδείξεις της χρεοκοπίας και μοιραία της έξαρσης της διαφθοράς. Γενικεύεται η διαπίστωση πως η οικονομία διαλύεται.Τα ΕΛΤΑ το 2015 εμφάνισαν ζημιές 10,5 εκατ. έναντι 3,2 εκατ. ευρώ κερδών το 2014. Το σχετικό ρεπορτάζ χθες καταλήγει πως αν είχαν αποτυπωθεί σωστά όλες οι επισφάλειες, οι ζημίες θα εκτινάσσονταν στη στρατόσφαιρα. Το κίνημα δεν πληρώνω που στήριζε η κυβέρνηση....
ως αντιπολίτευση έχει βοηθήσει να φθάσουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ τα 2,7 δισ. ευρώ σε σύνολο πωλήσεων περί τα 5 δισ. ευρώ. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές χθες η κεφαλαιοποίηση (η αξία) της ΔΕΗ ήταν κάτω από τα 600 εκατ. ευρώ. Τούτο σημαίνει πως η αγορά πιστεύει πως η εταιρεία κινδυνεύει άμεσα να κατεβάσει ρολά και να βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι (έστω και κατά εξαωρίες) όπως συμβαίνει στη Κούβα και τη Β. Κορέα.
Το σώου με τις τηλεοπτικές άδειες γυρνάει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση, αφού είναι φανερό πλέον πως έφερε περισσότερη εμπλοκή της διαπλοκής και η αξιοπιστία και η νομιμότητά του αμφισβητείται από τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες.
Στην έρευνα της Βουλής για τα παράτυπα τραπεζικά δάνεια προς το Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που δρομολογούν ευθύνες για τις τράπεζες που έδωσαν δάνεια σε εκδοτικές επιχειρήσεις που δεν πληρούσαν τα κριτήρια, πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν το δάνειο του 1,2 εκατ. ευρώ προς την κομματική εφημερίδα των 1.000 φύλλων. Ήτοι, επιδότηση περί τα 1.200 ευρώ για κάθε φύλλο κυκλοφορίας...
Χιλιάδες αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν για την προστασία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ από τις εκδηλώσεις λατρείας προφανώς, ενώ η ΕΣΗΕΑ το Σάββατο όλως τυχαίως έχει προκηρύξει απεργία. Ο πρωθυπουργός πάει στη ΔΕΘ χωρίς τη δυνατότητα να παρουσιάσει ούτε ένα τομέα στη χώρα που να πηγαίνει καλύτερα από πέρυσι.
Η χώρα κινείται ολοταχώς στην τελική ευθεία της ολοσχερούς  κατάρρευσης.
Στα τελευταία στάδια πριν τη συνολική κατάρρευση  παρατηρείται η φυγή των καταθέσεων από τις τράπεζες όπως και κάθε περιουσιακού στοιχείου που έχει αξία και μπορεί να μετακινηθεί από τη χώρα... Αμέσως μετά μεταναστεύουν μαζικά και τα πιο δυναμικά και μορφωμένα στοιχεία του πληθυσμού. Αυτοί που έχουν τις δεξιότητες να βρουν καλοπληρωμένες δουλειές στο εξωτερικό.
Είναι σαν από ένα στράτευμα να αποχωρούν οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί που ρυθμίζουν την ομαλή λειτουργία του. Είναι θέμα χρόνου όσοι μείνουν πίσω να φαγωθούν μεταξύ τους.
Στο τέλος θα μεταναστεύσουν μαζικά και οι ανειδίκευτοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα μπορούν να ζήσουν με το μισθό του χρεοκοπημένου δημοσίου και την απουσία των παράπλευρων "μαύρων" εισοδημάτων. Τέλος, θα φύγουν οι συνταξιούχοι που μπορούν να εργαστούν.
Σοσιαλισμός σημαίνει εξηλεκτρισμός έλεγε ο Στάλιν. Στην πραγματικότητα σοσιαλισμός σήμαινε και σημαίνει πάντα capital control, human control και mind control. Ήτοι, έλεγχος στην ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων και ως φυσικό επακόλουθο έλεγχος στην ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων. Απώτερος στόχος ο ιδεολογικός έλεγχος του μυαλού, όχι με το συναίσθημα που γίνεται όσο η αριστερά δεν είναι εξουσία αλλά με το φόβο.
Παντού όπου η αριστερά κυβέρνησε τον περασμένο αιώνα και κυβερνά σήμερα, οι πολίτες δεν μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα ούτε στο εσωτερικό, ούτε πολύ περισσότερο στο εξωτερικό. Ο λόγος είναι απλός: θα μετανάστευαν όλοι προκειμένου να αποφύγουν την φτώχεια και την καταπίεση. Ο έλεγχος κεφαλαίων και του τύπου είναι μια κανονικότητα για την παλαβή αριστερά. Δεν αποτελούν εκπλήξεις.
Το λέμε από την αρχή αυτής της κρίσης και τουλάχιστον τα 20 τελευταία χρόνια: η  Ελλάδα είναι το τελευταίο "σοβιετικό" καθεστώς που θα καταρρεύσει στην Ευρώπη.
Στα πρώτα χρόνια της κρίσης πολλοί θεώρησαν υπερβολή τον τίτλο της στήλης"Έλληνες λαθρομετανάστες στη χώρα του Δημητρώφ...".
Σήμερα ο αριθμός αυτών που το θεωρούν υπερβολή έχει μειωθεί δραστικά. Σ’ αυτά τα χρόνια το ΑΕΠ των βαλκανικών χωρών συνολικά ξεπέρασε το ΑΕΠ της Ελλάδας για πρώτη φορά μετά τον Β’ Π.Π. Αν η χώρα δεν προχωρήσει σε μια επανάσταση αποαριστεροποίησης και αποκρατικοποίησης είναι θέμα χρόνου να καταστεί ουραγός στα Βαλκάνια.
Πολλοί αφελείς πίστευαν πως για να ξεφύγουμε από την κατάσταση της κρατικής σπατάλης, πελατειακής αργομισθίας και της διαφθοράς των τελευταίων δεκαετιών που εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος στον ουρανό, αρκούσαν μερικά χαμογελαστά νέα πρόσωπα που γράφουν καλά στο φακό και αγγίζουν τις βαθύτερες χορδές του κρατικοδίαιτου παρασιτικού χύδην "ελληναριού".
Διαψεύδονται οικτρά...
Αυτό που κάνει μια κοινωνία να ευημερεί δίκαια δεν είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα και οι υποσχέσεις των δημαγωγών για σεισάχθεια  και ευτυχία με ένα άρθρο και ένα νόμο. Είναι η καλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και των ανεξάρτητων αρχών. Είναι η σαφής διάκριση των εξουσιών και η όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη οικονομία με προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και της ιδιωτικής περιουσίας.
Ακόμη και η πλέον αδιάφθορη, ικανή και καλοπροαίρετη ομάδα πολιτικών δεν μπορεί να πετύχει συνθήκες ευημερίας χωρίς τη σωστή λειτουργία των παραπάνω θεσμών.
Στην περίπτωσή μας ούτε αδιάφθοροι απέδειξαν πως είναι, ούτε ικανοί. Το μόνο που διαφοροποιεί την κυβέρνηση από τις προηγούμενες που χρεοκόπησαν τη χώρα είναι η ανεκδιήγητη ανικανότητα. Και οι άλλοι έκλεβαν αλλά άφησαν κάτι από έργο πίσω... είναι η διαπίστωση που με οδυνηρό τρόπο καταλήγουν οι για άλλη μια φορά υποψήφιοι κοψοχέρηδες.
Η αριστερά εμφανίζει αλλεργία απέναντι στις ανεξάρτητες αρχές και τη διάκριση των εξουσιών.  Ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν να αντικαταστήσει τον δραστήριο και λαλίστατο  Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, την μόνη δικλείδα ασφαλείας και προστασίας του πολίτη από το χάος και τη διαφθορά του δημοσίου. Έκτοτε, όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς στο δημόσιο αφού η νέα αρχή έχει πιει το αμίλητο νερό.
Μετά προσπάθησε να ελέγξει τη δικαιοσύνη με κραυγαλέες παρεμβάσεις με γνώμονα τις πολιτικές σκοπιμότητες. Επί της ουσίας καταρράκωσε και όσο κύρος είχε απομείνει σε μια δικαιοσύνη που χρειάζεται 10 χρόνια για να τελεσιδικήσει την πιο απλή υπόθεση.
Μετά κατάργησε το ΕΣΡ και ανέλαβε να μοιράσει τηλεοπτικές άδειες η ίδια η κυβέρνηση με ένα ανεκδιήγητο διαγωνισμό που έπληξε τη διεθνή εικόνα της χώρας.
Βήμα-βήμα η αριστερά αποδυναμώνει τους ήδη "φθισικούς" δημοκρατικούς θεσμούς και τους υποκαθιστά με κομματικούς εγκάθετους που εκτελούν εντολές μιας όλο και πιο συγκεντρωτικής εξουσίας.
Το αυγό του φιδιού που έσπασε το τσόφλι στην Ελλάδα και μεγαλώνει έχει τα χρώματα της αριστεράς.

2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟΙ κυβερνοῦν τὴν Ἑλλάδα ἀπὸ τὸ 1949. Μετὰ δὲ τὸ 1974 ἐξεσάλωσεν ὤστε σήμερα νὰ δίνουν τὸ τελικὸν κτύπημα καταστρέφοντες ὅ,τι ἀπέμεινε ἀπὸ τὰ ἔργα των.
  Καὶ ὅλα αὐτὰ μὲ τὴν Ψῆφο σας ἀχαρακτήριστοι Ἑλληναράδες, ἐσεῖς τῶν ὁποίων ἡ ὄρασις φθάνει μέχρι τὸ ἄκρον τῆς μύτης σας, ἡ μνήμη σας μέχρι ἐχθές καὶ ἡ εὐφυΐα σας εἰς τὸ νὰ στρέφεσθε ἐναντίον τοῦ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ σήμερον πολιτικοῦ ὅστις, μαλάκας καὶ αὐτός, εἶχε τὴν ἀφέλειαν νὰ σᾶς προτείνει τρόπους ἐξόδου ἐκ τοῦ βορβόρου τὸν ὁποῖον ἐσεῖς ἀνοίξατε.
  Τὶ δὲν καταλαβαίνεις Ἑλλαδίτη;
  Ὅτι κατέστρεψες ὅτι σοῦ ἐκληρονόμησαν οἱ πρόγονοί σου ἤ ὅτι μὲ ὅλα αὐτὰ ἔχεις φθάσει εἰς τοιοῦτον βαθμὸν ἀναισθησίας ὤστε ἀδιστάκτως ἔχεις ὑποθηκεύσει τὸ αὔριον καὶ αὔτῶν τῶν παιδιῶν καὶ ἐγγονῶν σου;
  Αὐτά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ,ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ...

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α!!!
  ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!!

  ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΥΡΙΑ ΘΑΝΟΥ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ 117 ΤΡΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:
  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΟΣ...

  ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..??

  ΕΔΩ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ,ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=MJQB61EF-7A

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...
  1=ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΙΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

  2=ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ??

  ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΓΚΑ..!!!
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...!!!

  ΥΓ
  ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive