Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Διατροφική χούντα - Απαγορεύουν τα πάντα

Διατροφική χούντα - Απαγορεύουν τα πάντα

Όταν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πρωτομίλησε για τον διατροφικό κώδικά (Codex Alimentarius), οι γνωστοί «ξερόλες» της εποχής προέβαλλαν ενστάσεις με ειρωνικό τόνο....

Τώρα όμως η μία δικαίωση έρχεται μετά την άλλη, καθώς η παγκόσμια ελίτ θέλει να ελέγξει όλες τις τροφές, να απαγορεύσει τις παραδοσιακές (βότανα, βιταμίνες κτλ.) και να πλασάρει στα πεινασμένα πλήθη μόνο τις εργαστηριακές-μεταλλαγμένες.
Στην Γαλλία, όπως μεταδίδεται, απαγορεύεται η χρήση της τσουκνίδας και μάλιστα με βαριά πρόστιμα.
Συγκεκριμένα, έχει απαγορευτεί η χρήση, σύσταση και η πάσης φύσεως διαφήμιση της τσουκνίδας με € 75.000 πρόστιμο και κατά περίπτωση έως και δύο χρόνια φυλακή.
Το πρόβλημά τους είναι πως στην φύση υπάρχουν γιατροσόφια, τα οποία μπορούν να θεραπεύσουν ανθρώπους, μακριά από την αλλοπαθητική ιατρική με τα χημικά φάρμακα των δεκάδων παρενεργειών.
Θέλουν να «χτυπήσουν» την ανθρώπινη αυτάρκεια. Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο.
Ο Ιπποκράτης,  είχε χαρακτηρίσει την τσουκνίδα πριν από 2500 χρόνια, “πανάκεια” δηλαδή την είχε εντάξει στα φυτά που κάνουν για όλες τις ασθένειες. Και είναι γεγονός ότι η τσουκνίδα πέρα από τις ευεργετικές της ιδιότητες δεν προκαλεί καμία παρενέργεια. Δικαίως μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα φαρμακευτικό φυτό.
Η τσουκνίδα έχει στυπτικές, διουρητικές και τονωτικές ιδιότητες, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, ελέγχει τις αιμορραγίες, αυξάνει την αιμογλομπίνη, ελέγχει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τις πηκτικές ουσίες του αίματος, και σαν ρόφημα μπορεί να κατεβάσει την πίεση αλλά και το σάκχαρο στο αίμα. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, η τσουκνίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια μεγάλη γκάμα παθήσεων και ασθενειών.
Αυτό ενοχλεί λοιπόν την Νέα Τάξη, η οποία την απαγορεύει.
Θυμηθείτε τι έλεγε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος:

1 σχόλιο:

  1. Ἀνεκἀλυψε τὴν πυρίτιδα ὁ Λιακόπουλος. Τελευταῖος καὶ καταϊδρωμένος ἔρχεται διότι αὐτὰ ἦσαν γνωστὰ πρὸ πολλῶν ἤδη δεκαετιῶν εἰς τοὺς οἰκολογικούς κύκλους καὶ ἐσυζητοῦντο εὐρἐως. Ποῖος ἤκουε ὄμως; Ὁ ἀχαρακτήριστος, περίεργος καὶ ἀνερμάτιστος αὐτὸς λαός; Μήπως καὶ τώρα ἀκούει, ἔστω, τὸν Λιακόπουλον;
    Ὅπως πάντα ὄχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive