Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αντάμωσαν δυο Φίλοι …Από τα Παλιά! (Επίσκεψη «Αστραπή» του Στρατηγού Κωσταράκου). ΦΩΤΟ

P1000837
Κάποιοι είπαν οι δυνατές φιλίες που κρατάνε χρόνια γίνονται στο Στρατό ..Κάποιοι άλλοι όμως λένε οτι οι Στρατιωτικοί είναι ξεχωριστοί άνθρωποι γιατί μετά την Πατρίδα και την Οικογένεια βάζουν τη φιλία!..

Σε μια ιδιωτική επίσκεψη Αστραπή του επιτίμου Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ και Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής στα Τρίκαλα ,έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας ,αν και η συνάντηση ήταν καθαρά ιδιωτική και προσωπική !
P1000803
P1000803
O Στρατηγός με την Σύζυγό του Κατερίνα και Αξιωματικούς  φίλους των Νεονύμφων
Ο λόγος  ήταν ότι ο Στρατηγός Κωσταράκος ανανεωμένος ,συνοδευόμενος  μόνο από την γλυκύτατη σύζυγό του  Κατερίνα ,που χρόνια τώρα  έχει το Κουμάντο στο σπίτι του  ,αφού ο Στρατηγός κρατά το Κουμάντο  της Πατρίδος και της Ευρώπης  ,παρέστη στο γάμο  της Κόρης του Συναδέλφου  και Φίλου του , Αξιωματικού ε.α Μακρυγιάννη Χρήστου στον Ταπεινό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη πόλη των Τρικάλων !
125064
125064
Οι Δύο Άνδρες γνωρίζονται από τα Παλιά και η φιλία τους κρατά από την Αμερική όταν  υπηρετούσαν μαζί στην Πόλη του Τέξας στο El.Paso !
Ο Στρατηγός παραβρέθηκε  στο Μυστήριο  και εν συνεχεία αναχώρησε  χωρίς  όμως να παρακαθίσει και στο Γαμήλιο τραπέζι και το Γλέντι που επακολούθησε ,αφού οι Υποχρεώσεις του στην Ε.Ε  τον Κρατούν υπ’ατμόν !
P1000826
P1000826
Το Μυστήριο ευλόγησε ο καταγόμενος απο την Περιοχή των Τρικάλων Στρατιωτικός Ιερέας Παπαδημήτρης , Αξιωματικός ,Πεζοναύτης και Αλεξιπτωτιστής ,γνωστός στις Εδικές Δυνάμεις και ώς ο Παπάς των Πεζοναυτών !P1000839
Να σημειωθεί οτι ο «Ιπτάμενος Παπάς» με την Τιμημένη στολή του Στρατιωτικού Ιερέα, τούδωσε και κατάλαβε κατά την διάρκεια του Χορού των Νεονύμφων ,δικαιώνοντας  απόλυτα τον τίτλο του που πήρε ως «Ιπτάμενος Παπάς» μετά και το Αντάμωμα που είχε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην 1η ΤΑΞΑΣ!
P1000839
Ωραίες και Μοναδικές Στιγμές από …Μοναδικούς Ανθρώπους που ευτυχώς υπάρχουν ακόμη στη Πατρίδα μας !
http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive