Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η Παράσταση συνεχίζεται και ο Aντώνης Μυλωνάκης κάνει πρόβλεψη για τις 4 τηλεοπτικές άδειες! Ποιοι θα είναι οι νέοι καναλάρχες;

PICT_20160302_211045

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΠΡΟΒΛΕΨΗ" (ΕΔΩ) ΠΟΙΟΣ θα "κερδίσει;" Εμείς ή ο Αντώνης; 

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκαλύπτει τους τέσσερις νέους καναλάρχες που θα πάρουν τις πολυπόθητες άδειες! «Η παράσταση του διαγωνισμού χαβαλέ για τις τηλεοπτικές άδειες παίρνει τέλος Σε λίγο θα βγούν απο το κουβί τους οι ξεβρακωμένοι και ταπεινωμένοι...
΄΄ Μεγάλοι ΄΄ Ελληνες επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση των πολιτικών αριστερών κατσαπλιάδων έπιασε το στόχο της. Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ . Β. Μαρινάκης , Ιβάν Σαββίδης , Β. και Γ. Βαρδινογιάννης με τη Κυπριακή εταιρεία και Αλαφούζος οι νέοι καναλάρχες των Ελλήνων. Σε 88 ημέρες απο σήμερα η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ρίξει μαύρο σε ΣΤΑR , ΑΝΤΕΝΝΑ , ΕΨΙΛΟΝ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΦΑ ,MEGA και ART με χιλιάδες εργαζόμενους .άνεργους….»
Untitled
Να τον πιστέψουμε;

7 σχόλια:

  1. ART: που ακούστηκε μωρέ;;; πρόεδρος κόμματος να έχει κανάλι;;;;;βουλευτής-ευρωβουλευτής να έχει κανάλι;;;;να διαμορφώνει με τις "θέσεις του"........ την κοινή γνώμη;;;και ν απολαμβάνει την ασυλία;;;;βρε δεν πάτε στο διάολο παλιολαμόγια!!!!!!offshore-ίστες, προδότες,πράκτορες του ντόπιου και ξένου κατεστημένου!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε μή βάλεις μαιντανό στα μπιφτέκια ... μικρό παπαγαλάκι

      Διαγραφή
  2. Το κανάλι το είχε πριν γίνει Βουλευτής και μετά αρχηγός κόμματος ... και ίσως πριν γεννηθείς εσυ ακόμη... παπαγαλάκι!!! Δεν πειράζει βλέπε τους νταβατζήδες τώρα και μή μηλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα!!! δηλ.ο Καρατζαφέρης δεν είναι ένας εκ των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;;;;;;;;και από τους μεγάλους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!!από μικρός στο επάγγελμα..............ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!!!!ΜΊΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!!!!ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ!!! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ!!! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!!!!ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τσούζει ε!! Δεν πειράζει!Ξυδάκι! Παπαγαλάκι!! ΖΩΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ-ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ-OFFSHORE-ΙΣΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ Ν ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!! 1) ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ!! 2)ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!!! 3) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Μ ΑΥΤΟΝ!!ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ!
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ.
      ΩΡΑΙΑ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΠ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙς ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΘΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.
      ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΙ κυριοι ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣΤΕ ΝᾺ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive