Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. Πέρλες και τσόκαρα στη minimal δεξίωση. Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Γιορτή Δημοκρατίας με θερινά κοστούμια που αντέβαιναν στο «σκουρόχρωμο πρωτόκολλο», καναρινί και ασύμμετρα φορέματα, τσόκαρα, παντόφλες, σανδάλια και δωδεκάποντα! Σαράντα δύο επέτειοι αποκατάστασης της Δημοκρατίας και το βράδυ της Κυριακής το Προεδρικό Μέγαρο έβαλε τα «καλά» του και υποδέχθηκε στους κήπους του...
πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Το ένδυμα που επέβαλλε η πρόσκληση να φορούν οι παρευρισκόμενοι («βαθύχρωμο» αναφερόταν χαρακτηριστικά) τηρήθηκε ελάχιστα έως καθόλου.
Πρώτος ο πρωθυπουργός έσπασε τους τύπους (κακώς, κατά τη γνώμη μου), φορώντας ραφ κοστούμι, ωραίο μεν αλλά ακατάλληλο για τη δεξίωση. Το γκαζόν του κήπου χιλιοτρυπήθηκε από τα δωδεκάποντα των εντυπωσιακών κυριών που με το ζόρι στέκονταν στο ύψος τους.
Την τιμητική τους, όμως, είχαν όλων των ειδών τα πέδιλα, από ξύλινα τσόκαρα μέχρι εσπαντρίγιες.
Ευτυχώς που δεν επιτρέπονταν συνοδοί συζύγων, αλλιώς θα τα βλέπαμε όλα φέτος.
Και μολονότι έλειπε η Μαρίνα Πατούλη, εντούτοις υπήρξαν πολλές καλεσμένες που εκπροσώπησαν επάξια το σχετικό στιλ, τόσο που σε αρκετές περιπτώσεις μπορούσες να πεις... «είδε φως και μπήκε. Αλλιώς δεν εξηγείται»!
Οι φωτογραφίες από την 42η επέτειο μιλούν από μόνες τους, με μια μικρή βοήθεια της στήλης, που φυσικά είναι πανταχού παρούσα.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive