Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΡΛΕΚΙΝΩΝ

Παρευρέθησαν όλοι οι Αρλεκίνοι της Δημοκρατίας προχθές στο προεδρικό Μέγαρο για να εορτάσουν τα σαράντα δύο χρόνια σαπίλας και ψεύδους αυτού του νεοελληνικού μορφώματος της Μεταπολίτευσης. Σε μια λιτή τελετή όπως είπαν-δυστυχώς γι αυτούς δεν είχε χαβιάρι-μαζεύτηκαν όλοι οι ουτιδανοί πολιτικάντηδες για να εορτάσουν το μεγάλο γεγονός της καθίδρυσης της σημερινής τυραννίας....
Βλέπετε είναι όλοι τόσο ευτυχισμένοι με τα κατορθώματά τους που αστειεύονταν μεταξύ τους για τις χιλιάδες αυτοκτονίες των καθημαγμένων νεοραγιάδων,για τα λουκέτα σε σωρεία επιχειρήσεων σε πείσμα της περιθρύλητης ανάπτυξης,για την φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων του ρημαγμένου λαού και πάει λέγοντας.Αστεία ο 'Πάκης", λάτρης του ωραίου φύλου, ρωτούσε πως οι ΑΝΕΛ πλαισιώνονται από ωραίες γυναίκες και ο ευτραφής Καμένος απαντώντας είπε πως τις επιλέγει ο λαός...Για να δείχνουν τα συνολάκια τους;Για να εκθέτουν την μωροφιλοδοξία τους;Δεν μπορούσε να μην αστειευτεί για το χάλι που προκάλεσε στη χώρα και ο τρομερός πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς που ανέκραξε, πως μόλις ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ τα διέλυσε όλα.!Χαμογελούσε βέβαια για όλα αυτά ως το γύφτικο σκεπάρνι ο δορυάλωτος Κούλης περνώντας το μήνυμα,"παιδιά μπορεί μπροστά να βριζόμαστε,αλλά στα παρασκήνια αγαπιόμαστε και καλά τα λέμε"Το πάζλ συμπλήρωνε το "Ναί σε όλα" λεβεντο-παιδο αλλά και ο κομφορμίστας Θεοδωράκης ως και ο συμβιβασμένος κουκουές Κουτσούμπας και η πάντα προβληματισμένη Φώφη,θλιβερή σκιά του μπαμπά της..Μια βραδιά σύναξης αθλίων Αρλεκίνων στην γιορτή της τυραννίας.
Αυτά τα κνώδαλα κυν-όβουλευτικής αλητείας δεν έχουν αίσθηση του Μέτρου,νομίζουν ότι μπορούν να υπηρετούν ανέξοδα ως δουλικοί εντολοδόχοι τους ξένους κοσμοκράτορες,προευτρεπίζοντας νέες "μάσες"για τον εαυτό τους και για τους οικείους τους,ποντάροντας στην υποτέλεια και νεοραγιαδισμό του αποπροσανατολισμένου και εξαθλιωμένου πλήθους.Η γιορτή των πολιτικών Αρλεκίνων προχθές μας θύμισε τον παμμέγιστο Μύστη Φιλόσοφο Πλάτωνα στο διαχρονικά επίκαιρο μήνυμά του"ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται η εκ δημοκρατίας..."
Ηλίας Ηλιακόπουλος

4 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕ ΥΠΗΚΟΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΠΟΥ ΣΚΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ "ΥΠΗΚΟΟΣ" ΠΩΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ (βλεπε ταυτοτητες) ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΡΚΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ,Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

    ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ",ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ...

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ,Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ...
    https://www.youtube.com/watch?v=lu4U-pQgIYY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀρλεκῖνοι τῆς Σημοκρατίας ΔΕΝ εἶναι αὐτοί ἀλλὰ ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι τοὺς ψηφίζουν καὶ τοὺς ἐλέγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἄν εἶναι δυνατόν.....!!!
    Ἄνθρωπέ μου σοβαρολογεῖς;;
    Ο ἀείμνηστος Μᾶνος Φαλτάϊτς ἔλεγε ὅτι κάποιοι - ὅπως οἱ ἀναφερόμενοι εἰς τὴν παραπομπήν σου - δὲν βλέπουν τὴν Ἑλλάδα ὡς Μάνα, ἀλλὰ ὡς γκόμενα τὴν ὁποίαν θεωροῦν ἐντελῶς φυσικὸν νὰ τὴν μεταχειρίζονται κατὰ τὸ δοκοῦν: νὰ τὴν πηδᾶνε ὅποτε τοὺς γουστάρει, νὰ τὴν δἐρνουν ὅποτε τους κάμει κέφι, νὰ τὴν ἐκδίδουν ὅποτε ἔχουν ἀψιλίες καὶ γενικῶς θεωροῦν ὅτι οὐδένα τῆς ὀφείλουν σεβασμόν.
    Σοῦ τὰ γράφω αὐτὰ ἀγαπητὲ διότι μᾶλλον ἀφελοῦς δίδεις τὴν ἐντύπωσιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive