Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Προχωρά η κατασκευή του κάθετου άξονα Ξάνθης – ελληνοβουλγαρικών συνόρων

Προχωρά η κατασκευή του κάθετου άξονα Ξάνθης – ελληνοβουλγαρικών συνόρων
Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες για την κατασκευή του κάθετου άξονα Ξάνθης–Εχίνου – ελληνοβουλγαρικών συνόρων, που όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει μία ακόμη συνοριακή πύλη διέλευσης από και προς τη γειτονική Βουλγαρία. Το έργο είναι ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2014-2020...
 και σήμερα υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη η κατασκευή της παράκαμψης του οικισμού του Δημαρίου, συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου και προϋπολογισμού σχεδόν 6,5 εκατομμύριων ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 49,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.
Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργος Παυλίδης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η κατασκευή του κάθετου άξονα συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση και ανάπτυξη της διασυνοριακής υποδομής στην περιοχή της Ξάνθης, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση της κινητικότητας, την τόνωση των εμπορικών σχέσεων και της τουριστικής κίνησης, καθώς και την οικονομική ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive