Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η Νέα Τάξη πειραματίζεται. Η ώρα της Γερμανίας

Η Νέα Τάξη πειραματίζεται
Έφτασε λοιπόν και στην Γερμανία το κύμα ισλαμιστικών επιθέσεων, οι οποίες λειτουργούν ως μέσο επιβολής αστυνομικών μέτρων παραβίασης της ελευθερίας των ανθρώπων, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τα δέχονταν.  Ωστόσο, η απειλή και ο φόβος είναι το μεγάλο όπλο της Νέας Τάξης.  Οι ισλαμικές επιθέσεις, η παράνομη μετανάστευση, η αύξηση της εγκληματικότητας και της φτώχειας, όλα αυτά οδηγούν στην αποδοχή παγκόσμιας δικτατορίας....
 Μετά το μακελειό στο Μόναχο, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της πόλης, το Olympia, με απολογισμό 10 νεκρούς μαζί με τον δράστη και 21 τραυματίες, η γερμανική πόλη βρέθηκε σε κατάσταση συναγερμού.  Η αστυνομία έκανε λόγο για "οξεία τρομοκρατική κατάσταση" και κάλεσε σε "αποκλεισμό" της πόλης και απαγόρευση κυκλοφορίας.  Η κυκλοφορία με το μετρό, τα λεωφορεία και τα τραμ διακόπηκε. Τα τρένα με προορισμό το Μόναχο σταματούσαν έξω από την πόλη, ενώ εκκενώθηκε και ο σιδηροδρομικός σταθμός του Μονάχου.   Οι κάτοικοι κλήθηκαν από το smartphοne να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους.  Η Νέα Τάξη πειραματίζεται. Μετρά παντού αντιδράσεις.  Φανταστείτε να γίνουν μαζικά και ταυτόχρονα τέτοια συμβάντα σε όλη την Ευρώπη.  Να διακοπεί εντελώς η κυκλοφορία στους δρόμους με τις Αρχές να μας διατάσσουν μέσω των «έξυπνων» συσκευών, με τις οποίες φρόντισε να μας εφοδιάσει η ελίτ μέσω του καταναλωτισμού.  Όλα είναι σχεδιασμένα. Τάξη μέσω χάους! Αυτό θέλει ο παγκόσμιος ηγέτης για να παρουσιαστεί ως «σωτήρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive