Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Καραγιάννη και το μήνυμα όλο νόημα – Τι της συνέβη λίγο πριν; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Καραγιάννη και το μήνυμα όλο νόημα – Τι της συνέβη λίγο πριν;
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η Νανά Καραγιάννη είναι γνωστό, καθώς η ίδια δεν προσπάθησε να το κρύψει ποτέ. Από τη μέρα που η ανορεξία της «χτύπησε» την πόρτα, δεν σταμάτησε να την πολεμάει και να προσπαθεί να αναρρώσει....
 
Όλα έδειχναν πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε κατά πολύ, με τη Νανά να δείχνει να είναι καλύτερα. Μάλιστα, στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στον Πέτρο Κωστόπουλο 
ανέφερε ότι επανήλθε και πως σιγά – σιγά γίνεται καλύτερα, ενώ εξήγησε ότι μιλάει δημόσια για την ανορεξία, έτσι ώστε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες. 
Δυστυχώς χθες, μια δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στο διαδίκτυο. Η δημοσιογράφος λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. 
Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ οι γιατροί την μετέφεραν στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την έθεσαν σε καταστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive