Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αφησε τα γκλομπ η αστυνομικίνα κι έγινε ... στρίπερ

Οι σέξι αναρτήσεις αστυνομικίνας, αιτία για να τη διώξουν από το Σώμα/ Διόλου δεν άρεσε στους ανωτέρους της Κριστίνα Νεγκόντινα η αγάπη της για τον αισθησιακό χορό...

Το βίντεο που ανάρτησε στο facebook, όπου χορεύει αισθησιακά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το σώμα της, ενόχλησε ιδιαίτερα τη διοίκηση της ρωσικής αστυνομίας, στην οποία υπηρετούσε η 26χρονη Ρωσίδα, με αποτέλεσμα να την απολύσουν από το Σώμα.
Και εκείνη, μη έχοντας άλλον τρόπο να επιβιώσει, αποφάσισε πως το έμφυτο ταλέντο της στον χορό και το καλοσχηματισμένο σώμα της θα είναι στο εξής τα μέσα για να κερδίζει τα προς το ζην. Ετσι, υπέγραψε συμβόλαιο για να εργαστεί ως στριπτιζέζ.
Ωστόσο, επειδή αγαπούσε τη δουλειά της αστυνομικού, κατέθεσε ήδη αγωγή, κατηγορώντας την ηγεσία της αστυνομίας για άδικη απόλυση. Η 26χρονη μελαχρινή διεκδικεί αποζημίωση 10.000.000 ρουβλίων, δηλαδή περίπου 145.000 ευρώ. Διαψεύδει δε κατηγορηματικά ότι όταν γύρισε το βίντεο με τον χορό ήταν μεθυσμένη ή είχε πάρει ναρκωτικά.

Πρώτη της δουλειά ως στριπτιζέζ θα είναι στην αλυσίδα strip clubs Golden Girls, όπου θα εμφανίζεται σε σόου με τίτλο «We are not mutants», που θα μεταδίδεται online. Πρώτος μισθός για την Νεγκόντινα, που δεν θα εμφανίζεται εντελώς γυμνή, είναι 69.000 ρούβλια, δηλαδή 990 ευρώ τον μήνα, ποσό διπλάσιο από τον μέσο μισθό αστυνομικού στη χώρα της.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive