Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Μετά τον "ήρωα" απέθαντο μπαμπά του, "Αντιστασιακός" ΚΑΙ ο Κούλης απο 6 μηνών μωρό. Γέλασαν ΚΙΑ τα τσιμέντα στη Βουλή. Βιντεο

Αίσθηση και πολλά γέλια στην βουλή προκάλεσε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανταπάντησή του στον Νίκο Βούτση. Ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα κι ότι έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία. Αναρωτήθηκε, μάλιστα...
απευθυνόμενος προς βουλευτές των άλλων κομμάτων "γιατί γελάτε;". Να αναφερθεί ότι η οικογένεια Μητσοτάκη το 1968, όταν και γεννήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό από το δικτατορικό καθεστώς.

2 σχόλια:

  1. Απορω πως δεν αντιλαμβάνεσθε εσεις στο πολύ αξιολογο μπλογκ σας ότι ο Κυριακος θα είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρωθυπουργος μεσα στο 2017.Δεν μπορειτε να αναλυσετε τα γεγονότα και να μην σας επηρεαζουν προσωπικες αποψεις-συναισθηματα?Δεν καταλάβατε τι σημαινει η πανεξυπνη-στρατηγικη κινηση της Χ.Α??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον ο ''ΚΑΝΕΝΑΣ''θα ειναι πρωθυπουργος συμφωνα με προσφατες δημοσκοπησεις..

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive