Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

"Ανταρσία" στο ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑ! 'Ακονίζουν τα μαχαίρια' οι σύντροφοι...

Ενστάσεις εξέφρασαν οι «53» σε μία σειρά θεμάτων, που φτάνουν μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας να διαμορφωθεί το κείμενο θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ....

Μεταξύ άλλων ζητούν να συμπεριληφθεί στο κείμενο ότι το μνημόνιο «δεν είναι ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει επιβληθεί και πρέπει να αλλάξει και ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας είναι προβληματική με βάση το διεθνές δίκαιο και τις προβλέψεις του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες».
Ζητούν επίσης να περιληφθεί στο κείμενο «ανώτατη θητεία 10 ετών για βουλευτές και ευρωβουλευτές»… «να κλείσει κάθε παράθυρο για τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων αλλά και να απαλειφθεί από το κείμενο θέσεων μία ξεχωριστή θετική αναφορά στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο», σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος κινείται θετικά στο πλαίσιο του πολιτειακού του ρόλου. 
Φαίνεται πως οι 53 εξακολουθούν να παίζουν το ρόλο του ρυθμιστή του ΣΥΡΙΖΑ και είναι πάντα η στάση τους, έστω και ελάχιστα, διαφορετική από  την πλειοψηφία των συντρόφων τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive