Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αποκάλυψη – σοκ για τα φονικά βαφτίσια στο Δίστομο: «Τα φαγητά τα έφεραν οι…»

apokalypsh-sok-gia-ta-fonika-baftisia
Στην κακιά στιγμή αποδίδει την ομαδική δηλητηρίαση, από την οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ κινδύνευσαν άλλοι τουλάχιστον 38, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στο οποίο έγινε το «γλέντι» της μοιραίας βάπτισης, στην παραλία Διστόμου. Σε συνέντευξή του σε τοπικό ΜΜΕ, ζητά συγνώμη και εκφράζει τη λύπη του για όσα έγιναν. Λέει ακόμα...
ότι περιμένει τα αποτελέσματα των ελέγχων έτσι ώστε και ο ίδιος να διαπιστώσει απο τι προκλήθηκε η ομαδική δηλητηρίαση. «Για αυτό που έγινε ζητώ συγνώμη. Και δεν ξέρω ποιος φταίει. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή από τι προήλθε.» Επιμένει ότι τα φαγητά για το τραπέζι της βάφτισης μαγειρεύτηκαν την ίδια μέρα «Εγώ έχω κάνει εκδηλώσεις και 400 και 500 άτομα. Είμαι 40 χρόνια επαγγελματίας. Κάνω δεξιώσεις και δουλεύω κατά τον ίδιο τρόπο για την παρασκευή των φαγητών. Σε αυτή την εκδήλωση ήταν 140 άτομα, μικρός ο αριθμός για μένα. Παρασκευάστηκαν την ίδια ημέρα…» Μάλιστα, ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση να είναι κάποιο από τα φαγητά που έφερε η οικογένεια για το τραπέζι. «Στην εκδήλωση έφεραν οι καλεσμένοι και τα κρέατα, φέρανε τα γλυκά. Και κάποιες σοκολάτες. Γι” αυτό δε μπορώ να βρω από τι αιτία προκλήθηκε». Προσθέτει, ότι ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ξανά στο μαγαζί του, στο οποίο γίνονται συχνά έλεγχοι κατά τον ίδιο ενώ όπως λέει, τα υλικά για το τραπέζι τα πήρε από τους προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive