Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Κίνηση ΒΟΜΒΑ του Πούτιν - Η απόλυτη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Παΐσιου - «Να είστε έτοιμοι.έφτασε η ώρα»

pagwse-43984389439898343300
Απαντάει στις τουρκικές προκλήσεις ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ενισχύει τις δυνάμεις του στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν με δραματικούς ρυθμούς στην περιοχή. Ήδη βρίσκεται καθ' οδόν το αεροπλανοφόρο Kuznetsov, το οποίο μεταφέρει δεκάδες μαχητικά αεροπλάνα....
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αεροπλανοφόρο αυτό έχει αναχωρήσει από τη ναυτική βάση της Ρωσίας στο Murmansk και έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φέροντας κορυφαία συστήματα ραντάρ και κατασκοπευτικά συστήματα. Εκτός από την ηχηρή απάντηση στην Τουρκία, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Ρωσία αποστέλλει το πλοίο για να απαντήσει και στο ΝΑΤΟ, το οποίο επιχειρεί παρασκηνιακά να την αποκλείσει από την Μεσόγειο Θάλασσα. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Τουρκία έχουν τρομοκρατηθεί, γεγονός που φανερώνει πλέον τα σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive