Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Κάποιος να την μαζέψει! Νέες προκλητικές δηλώσεις από την Φασιστοριζαία Αυλωνίτου:»Το ΔΝΤ είχε χάσει το κύρος του και εμείς το αναβαθμίσαμε!»

550_334_435358
Αμετανόητη στις θέσεις της για το ΔΝΤ εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Μιλώνταςσε τηλεοπτικη εκπομπή, η κα Αυλωνίτου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το 2010 το ΔΝΤ είχε χάσει κάθε κύρος και εμείς το αναβαθμίσαμε...
σ«Το ΔΝΤ ήταν ανυπόλητο, είχε χάσει κάθε κύρος. Το έφερε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ευρώπη το 2010. Εμείς δεν το θέλαμε. Μας το επέβαλλαν», είπε.
Και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν χρειάζεται πλέον γιατί η Ευρώπη έχει το μηχανισμό να μας δανείσει. Στην Ελλάδα διασώθηκε η υπόληψή του. Αυτή την στιγμή δεν είναι αναγκαίο στην Ευρώπη. Ο κ. Σόιμπλε το θέλει. Του δώσαμε κύρος και το αναβαθμίσαμε!»
Υπενθυμίζεται ότι η κα Αυλωνίτου πριν από λίγες ημέρες μιλώντας σε άλλη εκπομπή είχε δηλώσει: «Κοιτάξτε, παίζονται παιχνίδια. Το ΔΝΤ, το οποίο το σώσαμε. Η Ελλάδα το έσωσε, ήταν χρεοκοπημένο και μπαίνοντας στο ελληνικό πρόγραμμα, να πω ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από το 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive