Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΛΑΜΙΑ. Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε νεαρό που σκότωσε με κλωτσιά γατάκι. ΒΙΝΤΕΟ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε νεαρό για κλωτσιά σε γατάκι
Δυο πρόστιμα των 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν για δυο ξεχωριστές περιπτώσεις θανάτωσης ζώων στη Λαμία.  Εκτός από τα βαριά διοικητικά πρόστιμα θα ακολουθήσει και ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Το ένα πρόστιμο των 30.000...
ευρώ επιβλήθηκε σε έναν νεαρό από την Ελάτεια Φθιώτιδας, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο κλώτσησε και σκότωσε ένα γατάκι στο κέντρο της Λαμίας, όπου μαζί με τους φίλους του είχε βγει για διασκέδαση.  Το δεύτερο πρόστιμο αφορούσε ιδιοκτήτη επιχείρησης από τη Λαμία, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2015 φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε ένα σκύλο, εντός περιφραγμένου χώρου ιδιοκτησίας του, στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.  Τα βαριά πρόστιμα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, επιβάλλονται από την αστυνομία και στη συνέχεια επικυρώνονται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού.  Να σημειωθεί πως τα πρόστιμα για βασανισμό ή θανάτωση ζώου είναι ιδιαίτερα υψηλά σύμφωνα με την καινούργια νομοθεσία. Αν κάποιος προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τα νεογέννητα κουταβάκια ή γατάκια, τότε το πρόστιμο είναι 30.000 ευρώ επί τον αριθμό των μικρών που θέλησε να πετάξει.  Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη επεβλήθη πρόστιμο 300.000 ευρώ σε κάποιον ο οποίος προσπάθησε να ξεφορτωθεί 10 νεογέννητα κουταβάκια, όπως είπε στη κάμερα του LamiaReport η πρόεδρος του Φιλοζωικού Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive