Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ στις κοσμικές πιάτσες. Ονόματα - φωτιά στο ροζ κύκλωμα

Τι αποκάλυψαν οι 11 υπολογιστές για τη σπείρα, τα γνωστά μοντέλα και τους πλούσιους πελάτες. Τα ίχνη του μάνατζερ που «έλυνε και έδενε» στο διεθνές κύκλωμα μαστροπών, το οποίο έκλεινε καυτά ραντεβού ακόμη και με γνωστά ονόματα της πασαρέλας σε ευκατάστατους πελάτες σε Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία, εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές. ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ...

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος εκτιμούν ότι το έσκασε και πιθανότατα βρίσκεται στη Γαλλία. Αλλωστε, ο μάνατζερ, που έχει συνεργαστεί και με Ελληνίδες πορνοστάρ, φέρεται ότι είχε αναλάβει προσωπικά τη σύσταση και τη λειτουργία του γραφείου που είχε στήσει το κύκλωμα στο Παρίσι, ώστε να στέλνει τα «κορίτσια» του στα κρεβάτια πλουσίων. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν και την πληροφορία που «ψιθυρίζεται» στα στέκια του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων, σύμφωνα με την οποία ο τοπ μάνατζερ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί των ανέμων και απολαμβάνει τα... μπάνια του στις μυκονιάτικες παραλίες!
Παράλληλα, οι άνδρες της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν ανακαλύψει ονόματα-φωτιά σε δύο από τους συνολικά 11 υπολογιστές που κατάσχεσαν και στους οποίους ήταν καταχωρημένα τα ταξίδια που έκαναν τα μοντέλα στη Γαλλία για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους, χωρίς ταμπού, με υψηλές αμοιβές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα ηλεκτρονικά κατάστιχα του μάνατζερ δεν είναι καταχωρημένα μόνο... ανερχόμενα μανεκέν και τηλεοπτικές «γλάστρες», αλλά και γνωστά ονόματα του μόντελινγκ που φαίνεται ότι είχαν περάσει από το «γραφείο» του! Ορισμένες από αυτές φέρεται ότι πραγματοποιούν συχνά ταξίδια στην πόλη του φωτός!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταγράψει και τηλεφωνήματα στα οποία ακούγεται ο αναζητούμενος μάνατζερ να ορίζει ερωτικά ραντεβού στη Γαλλία και τη Γερμανία και πλέον περιμένουν να δοθεί δικαστική εντολή για την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, ώστε να διαπιστωθεί από τις συνδέσεις ποιες γυναίκες ακούγονται στις επίμαχες τηλεφωνικές κλήσεις να συμφωνούν να κάνουν βίζιτες πολυτελείας στα σαλόνια του Παρισιού, πάντα αντί αδράς αμοιβής.

Στις ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του κυκλώματος και αφορούν την πελατεία του φιγουράρουν ονόματα της αθηναϊκής ελίτ που πλήρωναν αφειδώς μεγάλα χρηματικά ποσά για να περνούν κολασμένες νύχτες με καλλίγραμμα μοντέλα και πορνοστάρ. Ολα τα νέα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί, τόσο για τις κοπέλες (συνολικά 30) που συμμετείχαν σταθερά στο κύκλωμα όσο και για την υψηλή πελατεία τους, θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης -για την οποία έχουν ήδη γίνει 17 συλλήψεις- θύμιζε... επιχείριση, με πέντε γραφεία (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Βερολίνο) και 42 υπαλλήλους με μισθολόγιο (οδηγοί, τηλεφωνήτριες κ.λπ.). Οσο για τις «ταρίφες», στην Ελλάδα ο πελάτης πλήρωνε 200 ευρώ για μια ώρα απόλαυσης με ένα από τα μοντελάκια ή τις πορνοστάρ.
Είχαν στήσει και οργάνωση Νο2 με κλεμμένα Ι.Χ. και εκβιασμούς
Και δεύτερη οργάνωση φέρεται ότι είχε συστήσει ο 54χρονος Αθηναίος επιχειρηματίας ο οποίος θεωρείται αρχηγός του μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, παράλληλα με τα ροζ ραντεβού, ο επιχειρηματίας είχε συγκροτήσει μια ομάδα που τα μέλη της εντόπιζαν πολυτελή αυτοκίνητα, τα έκλεβαν και εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες τους για να τα επιστρέψουν!

Οι συνεργάτες του 54χρονου, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα στα Πετράλωνα και έχει συλληφθεί για την υπόθεση μαστροπείας, φαίνεται ότι μετά την κλοπή ενός πανάκριβου οχήματος έπαιρναν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του και του ζητούσαν... λύτρα, δηλαδή να καταθέσει χρήματα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να του το επιστρέψουν. Ο λογαριασμός στον οποίο έμπαιναν τα χρήματα ανήκε σε μια αλλοδαπή γυναίκα που συνεργαζόταν με τον 54χρονο.

Οταν ολοκληρώθηκε η αστυνομική έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας, τα ποσά εντοπίστηκαν και διαπιστώθηκε η προέλευσή τους, όπως και ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν ο οργανωτής των κλοπών και των εκβιασμών που ακολουθούσαν.
Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, μόνο από τη δραστηριότητα του διεθνούς κυκλώματος πορνείας ο 54χρονος αποκόμιζε καθαρά κέρδη που ξεπερνούσαν καθημερινά τα 2.000 ευρώ. Μόνο τα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν στην Ελλάδα απέφεραν στην εγκληματική οργάνωση ημερήσια έσοδα της τάξης των 5.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive