Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παράνομη η ΛΑΘΡΟ-συγκέντρωση τροφίμων που γίνεται τώρα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Τι θα κάνει η αστυνομία;;; Μα.... την ΠΑΠΙΑ!!

syntagma-630x380
Από εδώ και μπρος “πολεμάμε” την κυβέρνηση και όλους τους “αλληλέγγυους” με τα ίδια τους τα όπλα! Σήμερα 17/4/2016 και από τις 10 το πρωί έως της 8 το βράδυ, όπως μας ενημέρωσαν βοθροκάναλα και τσοντοενημερωτικά site στο Σύνταγμα μαζεύουν τρόφιμα για λαθρομετανάστες! Σας ενημερώνουμε ότι ο νόμος περί ρατσισμού είναι σαφής διαβάστε και μόνοι σας:...

Νόμοι 4356/2015 Άρθρο 29
Άρθρο 29.
Μετά το άρθρο 361Α του Ποινικού Κώδικα προστίθεται άρθρο 361 Β ως εξής: «Άρθρο 361Β Όποιος προμηθεύει αγαθά ή προσφέρει υπηρεσίες ή αναγγέλλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή ή προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνηση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ. Εάν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο (2) ή περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) έως είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.»
IMG_4318IMG_4318
Με απλά λόγια ότι γίνεται αυτή την στιγμή στο Σύνταγμα από το “δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Refugees Welcome”, τους εθελοντές, τα κανάλια και ορισμένα ενημερωτικά site που διαφήμισαν την ενέργεια αυτή, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!
Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να καλέσουμε την Άμεση Δράση, να τους ενημερώσουμε για να επιληφθούν του θέματος!
Ο αστυνομικός που απάντησε, μόλις άκουσε φανερά “φοβισμένος” τι ακριβώς ζητούσαμε μας έβαλε στην αναμονή να μιλήσει με κάποιον προϊστάμενο του! Λίγο αργότερα είπε στον συνάδελφο μας ότι πρέπει να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του Συντάγματος!
Κάλεσε, λοιπόν, το τμήμα του Συντάγματος στο οποίο είπαν αρχικά ότι δεν έχουν καμία καταγγελία, παρόλο που τους έκανε την καταγγελία και τους είπε πως αν θέλει μπορεί να τους υποδείξει, σε ποια τηλεοπτικά κανάλια να δουν πλάνα με το τι γίνεται αυτή την στιγμή εκεί καθώς και ενημερωτικά site με φωτογραφίες από τον χώρο! Αυτόματα, άλλαξαν προσέγγιση μια και δεν τους έβγαινε και είπαν “δεν έχουμε περιπολικά και θα πρέπει να καλέσετε το 100 ξανά για στείλει περιπολικό”.
Παίρνει πάλι ο συνάδελφος το 100 και λέει για 3 φορά πως έχει η ιστορία και η απάνηση του αστυνομικού ήταν ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ! “Γνωρίζεται αν έχουν κάποια άδεια από τον δήμο ή άλλο οργανισμό;”!!! Ο συνάδελφος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ρωτάει “θα ήθελα, για να γράψω στο ρεπορτάζ μου, έναν οργανισμό που είναι πάνω από τον νόμο και έχει την δικαιοδοσία να δίνει άδειες που θα τον παραβαίνουν! Έχει ο δήμος τέτοια δυνατότητα;” καταλαβαίνοντας την βλακεία που είπε το όργανο “πάγωσε” και ο συνάδελφος συνέχισε “θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε τον προϊστάμενο σας γιατί δεν επιθυμω να γράψω ένα ρεπορτάζ και να αναφέρω την θέση σας και την ώρα που σας κάλεσα για να σας εκθέσω!” Έκανε την διαδικασία με συνέδεσε με τον αξιωματικό υπηρεσίας κ. Τάλαρο ο όποιος είπε ότι “θα στείλει περιπολικό και θα επιληφθεί του θέματος!” Κρατάμε τις επιφυλάξεις μας!
Το ρεζουμέ της υπόθεσης όπως φαίνεται μέχρι στιγμής είναι πως με συντονισμένες και ρατσιστικές πράξεις η ηγεσίας της Αστυνομίας με τις εντολές και τις “ευλογίες” της ρατσιστικής, ανθελληνικής κυβέρνησης προβαίνει σε παράβαση καθήκοντος εναντίων όλων των Ελλήνων.
Ποιος Έλληνας μπορεί πλέον να εμπιστεύεται την “Ελληνική” Αστυνομία;
Θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση για το θέμα για την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Ελλήνων που όπως φαίνεται είναι κορόιδα!

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.
    ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ ΕΞΩ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΞΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑΙΔΙΑ....!
    ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive