Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ οι πολίτες; ΤΙ περιμένουν; 400% αύξηση στις πωλήσεις όπλων στο Κιλκίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Karampines_Eidomeni
Ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις όπλων σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με την κορύφωση του προσφυγικού θέματος, στο Κιλκίς και συγκεκριμένα στην Ειδομένη. «Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή, η Αστυνομία δε μπορεί να προστατεύσει σωστά τον πολίτη…»...
σύμφωνα με τον πωλητή καταστήματος όπλων στην περιοχή. Όπως τονίζει στην κάμερα του Live News, οι πωλήσεις όπλων έχουν αυξηθεί «300% και 400% πάνω» όπως λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του LiveNews. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι της περιοχής ενδιαφέρονται κυρίως για τις επαναληπτικές καραμπίνες, για τις οποίες απαιτείται η ανάλογη άδεια από την Αστυνομία. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι και τα αεροβόλα όπλα, αφού δεν απαιτείται άδεια και είναι πιο οικονομικά με τιμές από 50 ευρώ και πάνω.



1 σχόλιο:

  1. Πολὺ καλὰ κάνουν! 'Υπεράνω ὅλων ἡ Πατρίς τὴν ὁποίαν ὀφείλομεν νὰ ὑπερασπιζόμεθα παντὶ τρόπῳ.
    Πρέπει ὅμως νὰ ἔχουν ὑπ' ὄψιν ὅλοι αὐτοὶ ὅτι τὸ ἰσχυρότερον ὅπλον εἶναι ἡ ψῆφος τὴν ὁποίαν δυστυχῶς διὰ ραθυμίαν ἤ μαλακίαν (κατὰ τὸν Δημοσθένην) τὴν χαρίζουμε τὰ τελευταῖα 40 χρόνια εἰς τοὺς κατεδαφιστὰς τῆς Ἑλλάδος, εἰς αὐτοὺς οἱ ὁποῖοι τώρα μᾶς ἐξαναγκάζουν νὰ παίρνουμε τὰ ὅπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive