Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Εκδρομή-προσκύνημα στον τάφο του Παντελίδη. Τι λέει ο φοιτητής Θεολογίας που είχε την ιδέα

Ενα χαρτί κολλημένο σε δέντρο κοντά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, που ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για «επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη», έβαλε χθες «φωτιά» στα δύο αναγραφόμενα κινητά τηλέφωνα, αλλά και στο διαδίκτυο, αφού ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις....
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο εμφανιζόμενος ως φοιτητής της Θεολογικής και διοργανωτής της «εκδρομής»Θεόδωρος Σκέντος φέρεται ότι έκανε λόγο για φάρσα από φοιτητές του Αριστοτελείου, οι οποίοι έφτιαξαν τη συγκεκριμένη αφίσα στην οποία αναγράφεται το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως παραδέχθηκε ότι με φίλους του σχεδιάζουν εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη. 
Εξάλλου, προτού η αφίσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο κ. Σκέντος, μιλώντας στην «Espresso», αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της εκδρομής-προσκυνήματος: «Σκοπεύουμε να πάμε στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο, αλλά και στο νεκροταφείο. Προσωπικά, τον είχα γνωρίσει σε φεστιβάλ και με είχε “κερδίσει”. Οταν έμαθα ότι χάθηκε, νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα». Σύμφωνα με τον ίδιο, η «επίσκεψη» με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ (τα 15 ευρώ προκαταβολή και τα άλλα κατά την είσοδο στο πούλμαν) προγραμματίζεται να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Απριλίου, με στάσεις σε Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία.
Μόλις φτάσουν στην Αθήνα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν πρώτα το σημείο του τροχαίου και μετά το μνήμα του άτυχου Παντελή Παντελίδη. Επειτα θα πάνε στο cafe του αδερφού του τραγουδιστή. «Ανταποκρίθηκαν άμεσα τουλάχιστον 25 άτομα, ενώ ο κατάλογος μεγαλώνει. Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή άτομα από τη σχολή μου, από την Κατερίνη, απ' όπου κατάγομαι, και σπουδαστές του ΤΕΙ της Σίνδου» πρόσθεσε ο εμφανιζόμενος ως διοργανωτής.
Η συνάντησή του με τον Παντελίδη τον είχε κάνει να αγαπήσει τον άτυχο τραγουδιστή: «Ηταν ήρεμος και απλός. Εχουν περάσει τόσες ημέρες από το δυστύχημα και ακόμη να το πιστέψουμε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνω την εκδρομή για την κηδεία, αλλά δεν τόλμησα. Θα υπήρχε πολύς κόσμος και θα ήταν δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive