Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ασυγκράτητα θηλυκά την Ημέρα της Γυναίκας. Εγδυσαν πορνοστάρ σε κλαμπ στο Μπουρνάζι



Αγρια θηλυκά διψασμένα για live στριπ σόου, πρόθυμα για σέξι παιχνιδάκια και μάλιστα on stage, με το κοινό να τα παρακολουθεί live! Με... δόξα και τιμή γιόρτασαν πολλές κυρίες όλων των ηλικιών την Ημέρα της Γυναίκας σε ένα καυτό «Womens Day Special» πάρτι...
με πρωταγωνιστές τα τολμηρά αγόρια του Δημήτρη Σειρηνάκη!
Ο πορνοστάρ Kenzo, ένας από τους παρτενέρ της Μαριάννας Ντούβλη στo sex tape «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη», και ο porn actor Teo (που έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στο «Η Τζούλια ξαναχτυπά» με την Τζούλια Αλεξανδράτου) γδύθηκαν για τα μάτια δεκάδων... 
ατίθασων γυναικών που τους περίμεναν καρτερικά προχθές το βράδυ στο κλάμπ Gazoza στο Μπουρνάζι.
Τα δύο αγόρια με τα καλογυμνασμένα κορμιά δεν απογοήτευσαν τις φαν τους! Αν και αρχικά εμφανίστηκαν με αποκριάτικες μάσκες, ο ένας λύκου και ο άλλος γορίλα, ανέβηκαν στη σκηνή αποφασισμένοι να κλέψουν την παράσταση και με γρήγορες χορευτικές κινήσεις πέταξαν από πάνω τους τα παλτό, τα στενά φανελάκια και τα τζιν παντελόνια, μένοντας με τα μικροσκοπικά χρωματιστά σλιπάκια τους και τα γυμνασμένα κορμιά τους σε πλήρη θέα.
Αυτό ήταν το «σύνθημα» για την έναρξη του πάρτι, που έμελλε να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους δύο άνδρες να χορεύουν προκλητικά, με ερωτικές φιγούρες, ανάμεσα στα πρόθυμα γυναικεία κορμιά, απολαμβάνοντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των θαυμαστριών τους. Κατά τη διάρκεια του σόου επέλεξαν τρία τυχαία κορίτσια από το κοινό, τα ανέβασαν στη σκηνή και ξεκίνησαν μαζί τους ένα πριβέ lap dance άνευ προηγουμένου!
Επιφωνήματα
Ανάμεσα στα επιφωνήματα θαυμασμού και τα ουρλιαχτά των ξαναμμένων γυναικών που αποζητούσαν την πλήρη αποκάλυψη των ανδρικών κορμιών, ο Kenzo, χωρίς πολλές κουβέντες και παρακάλια, έκανε τη φαντασίωσή τους πραγματικότητα, πετώντας το εσώρουχο και μένοντας σχεδόν ολόγυμνος, με ένα πετσετάκι να καλύπτει μόνο το επίμαχο σημείο. Ηταν η Ημέρα της Γυναίκας, πώς να χαλούσε το χατίρι στο αναστατωμένο γυναικείο κοινό που «λυσσούσε» ζητώντας μεγαλύτερες προκλήσεις; Στο κλαμπ επικρατούσε ένα εύθυμο κλίμα και, όταν πλέον έπεσαν οι -αποκριάτικες- μάσκες, οι άνδρες μπερδεύτηκαν με τα γυναικεία πηγαδάκια που είχαν κατακλύσει το μαγαζί τηρώντας το «έθιμο» της εξόδου με φίλες τη συγκεκριμένη μέρα. 
Κάποιες πιο τολμηρές μάλιστα άρχισαν τα αγγίγματα, χορεύοντας προκλητικά με τους παρτενέρ, που δεν προλάβαιναν τα πειράγματα.
 Κοιτώντας τους με λάγνο βλέμμα, διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης, ωστόσο στα αξιοσημείωτα της βραδιάς είναι ότι δεν βγήκε από τα τσαντάκια τους ούτε 5ευρω για να τους... ασημώσουν. Καλή η διασκέδαση, βλέπετε, αλλά και η κρίση... κρίση!
ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive