Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο τραγικός σύζυγος του θύματος στον Πειραιά, συγκλονίζει: "Είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα και δεν..." (VIDEO)

Ο τραγικός σύζυγος του θύματος στον Πειραιά, συγκλονίζει:

Δύο άνθρωποι επέστρεψαν στο σπίτι τους, στον Πειραιά, μετά από μία έξοδο και ο ένας δεν ζει πλέον. Η 59χρονη γυναίκα ήταν η πρώτη που ανέβηκε στο σπίτι της, ενώ ο 74χρονος σύζυγός της ανέβηκε λίγο αργότερα, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις αδίστακτους ληστές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.
Συγκλονίζει ο 74χρονος...
Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές στιγμές. "Πάρκαρα κάτω κι ως συνήθως είπα στην σύζυγό μου να ανέβει. Όταν ανέβηκα δεν είδα κάποια ίχνη παραβίασης. Με το που μπήκα στο σαλόνι του σπιτιού, τρία άτομα μου έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, πήγαν να με σκάσουν", τονίζει χαρακτηριστικά.
Για να συνεχίσει: "Φορούσαν σκούρα ρούχα και πάλεψα, έβγαλα το μαξιλάρι και τους είπα ότι έχω καρδιά και είμαι ακίνδυνος. Μου έβαλαν στα χέρια αυτές τις πλαστικές χειροπέδες και με πήγαν στο άλλο δωμάτιο, αλλά περνώντας είδα την σύζυγό μου μπορύμυτα στο κρεβάτι και δεν κουνιότανε. Λέω μπορεί να είναι λιπόθυμη... Υπέθεσα... Τι άλλο να πω, η ελπίδα... Όταν έφυγαν όμως είδα ότι δεν κουνιόταν καθόλου".
Στην συνέχεια ο ίδιος τονίζει πως κατέβηκε και χτύπησε τα κουδούνια των γειτόνων του, ζητώντας του να τον απελευθερώσουν και να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ακόμη σημείωσε πως η σύζυγός του είχε κάνει εγχείρηση πνεύμονα πριν τρία χρόνια, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε κάνει επέμβαση στη χολή.
Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε είχε ως αποτέλεσμα να εξασθενήσει ο οργανισμός της, με τον 74χρονο να τονίζει πως ίσως ο θάνατός της προήλθε είτε από ασφυξία, είτε από ανακοπή, αφού η 59χρονη δεν έφερε ίχνη τραυματισμού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive