Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΩΣ αιμόφυρτοι Έλληνες με εντολή σας ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ



Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ , για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.....
Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.     Στην εικόνα   αιμόφυρτων   Ελλήνων   πολιτών  - νοικοκυραίων   της   Κω   με εντολή των   ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ , προς   τιμή των Hot Spot ΟΙ   ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.   Για να «εισπράξουν» τα συγχαρητήρια   του Γερμανού  Wolfgang Schäuble   τρώνε άγριο ξύλο οι Έλληνες   νοικοκυραίοι   της   ΚΩ… !!! ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ   και   ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ   Απεγνωσμένα προσπαθούν να επιδείξουν   την δύναμη τους   οι τραγικές φυσιογνωμίες τις   τελευταίες ημέρες   στην διακυβέρνηση της   χώρας , για να αποδείξουν στους   Γερμανούς ότι παράγουν Hot Spot - Έργα ,     αλλά και για όσα έργα δεν πράττουν   προφανώς «εισπράττουν» από   άλλους ... μένει να μας   πούνε   πόσα   και γιατί.. !!! ΔΙΟΤΙ μόνο έτσι αποσαφηνίζεται   η όλη κατάσταση γύρω από   το Λαθρο   μεταναστευτικό   πρόβλημα , τα Κυκλώματα διακίνησης   Λαθρομεταναστών των δισεκατομμυρίων ευρώ   και την εμμονή τους   για να κάνουν την χώρα Hot Spot. Η ΕΥΠ του   Διοικητή   ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ   (γνωστό δημοσιογράφο   με ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ της   «TUSIAD»   ως συνέταιροι περιεχομένου…   στην EurActiv )   γνωρίζει   και δεν κάνει τίποτα   για την Εθνική Ασφάλεια   και Εθνικά   συμφέροντα ,   αντί αυτών που δεν κάνει… . προστατεύει την «πολιτισμική εικόνα»   των Τούρκων, ακόμα και του ίδιου του Προέδρου της   Τουρκικής Δημοκρατίας, διότι πρόσωπα στον οικείο περιβάλλον   του χρηματοδοτούν , διαχειρίζονται   και διοικούν τα Κυκλώματα   των Λαθρομεταναστών, ακριβώς όπως   τα πετρέλαια και την συνεργασία με ISIL κλπ. .   Αν και έχουμε   στην «διάθεση»   μας Τούρκους    λαθροδιακινητές (   μάλιστα    κάποιοι    κρατούνται    στις φυλακές    της Κω…    από το καλοκαίρι του 2015   )    οι οποίοι είναι Μέλη ενός   από   τα μεγαλύτερα   κυκλώματα   της   Τουρκίας αν όχι το μεγαλύτερο , μετά από   σχετικές πληροφορίες μου στην υπηρεσία η ΕΥΠ δεν ήθελε καν   να τους   πάρει «συνέντευξη»   στον κίνδυνο να   εκτεθούν οι Τούρκοι…   ίσως φίλοι   τους…   ίσως ακόμα και συνεργάτες τους…   από τα όσα θα καταμαρτυρούσε ..!!!   ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…!   ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ   ΕΥΠ   ΑΠΟ   ΚΑΙΡΟ .  

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=o8NtZCCNBE4

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive