Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δημήτρης Βίτσας: "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΗ ΚΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΟΙ (ΒΙΑΙΟΙ !!) ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!!" ΒΡΕ UFO Οι κάτοικοι με τα σπασμένα κεφάλια σπέρνουν το φόβο;

Το hot spot στην Κω θα γίνει, παρά τις βίαιες αντιδράσεις ομάδας κατοίκων (ΦΩΤΟ ΕΝΑΣ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ "ΒΙΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ") που σπέρνει το φόβο, δήλωσε σήμερα το πρωί στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας, Δημήτρης Βίτσας… Λυπάμαι – είπε – όταν ο φόβος επικρατεί στο μυαλό και στις πράξεις ανθρώπων. Δεν θα ήθελα καν να είναι τα ΜΑΤ στην Κω είπε ο κ.Βίτσας, ενώ για τον Δήμαρχο της Κω, είπε πως δημιουργεί προβλήματα, που επιστρέφουν στο νησί, ως προβλήματα στην τουριστική κίνηση....
Ο κ.Βίτσας διαβεβαίωσε πως μέσα σε 48 ώρες θα ολοκληρώνεται η παραμονή στα hot spots τόσο των προσφύγων όσο και των μεταναστών. Όλοι – όπως είπε – θα μεταφέρονται στην ηπειρωτική χώρα. Διαβεβαίωσε επίσης ότι στους χώρους Φιλοξενίας Προσφύγων θα μεταφέρονται μόνο οικογένειες προσφύγων.

3 σχόλια:

  1. ανοιξτε το στομα του τσογλανου και φυτεψτε του μια σφαιρα να γινουν τα μυαλα του φραπε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους ψήφισαν ας "λουστούν" τα αποτελέσματα τους!! Εμείς οι άλλοι τι φταίμε...Οταν μίλαγε κάποιος απο το 2000 κανεις δεν τον ακουγε ή δεν τον καταλάβαιναν... κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΧΟΝΤΡΟΧΑΖΗ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ,,,,,!!!!!!!
    ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΗΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΝΕ,,,,!!!!!!
    ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ,,,!!!!!
    ΝΑΙ ΜΑΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΠΤΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ,,!!!!!!!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΟΛΟΓΕΡΟΠΙΣΠΙΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΗ ,,!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive